Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, edilen, ilan, insanı, kuran, profesörden, yaşındaki, zeki, övgüler

Dünyanın En Zeki İnsanı İlan Edilen 25 Yaşındaki Profesörden ''Kur'an a ÖVGÜLER''

Eski 02-20-2008   #1
gülgüzeli

Dünyanın En Zeki İnsanı İlan Edilen 25 Yaşındaki Profesörden ''Kur'an a ÖVGÜLER''

İnanacak Kadar Zekiyim!

25 yaşında iken dünyanın en genç profesörü olan ve Moskova Beyin Araştırmaları Enstitüsü tarafından dünyanın en zeki insanı ilan edilen Prof Dr Nadia Camukova, “Zevk alarak tekrar tekrar okuduğum tek kitap Kur'ân'dır” dedi
Zaman gazetesi 8 Ocak nüshasında Prof Dr Nadia Camukova’nın çeşitli konularda yaptığı açıklamalara yer verildi Konuşmasında özellikle Türkiye’de eğitim konusu üzerinde duran Camukova, konuşmasının sonunda sorulan “Dindar mısınız?” sorusuna, “İnanacak kadar zekiyim Yaratılışa inanıyorum İnanmıyorum diyen insanlar kısa vadeli inançlarla yaşarlar aslında” şeklinde cevap verdi Prof Camukova şunları söyledi:
“Her gün bir kitap okumaya çalışıyorum Karl Marks'ın Das Kapital'ini 4 yaşında okudum Kur'ân'ı da aynı yaşta okuyup ezberledim Okuduğum bir kitabı ikinci kez okumam ama zevk alarak tekrar tekrar okuduğum tek kitap Kur'ân'dır Her 20 günde bir okurum"
Alıntı

Cevap : Dünyanın En Zeki İnsanı İlan Edilen 25 Yaşındaki Profesörden ''Kur'an a ÖVGÜLER''

Eski 02-20-2008   #2
meLankoLik_asaLet

Cevap : Dünyanın En Zeki İnsanı İlan Edilen 25 Yaşındaki Profesörden ''Kur'an a ÖVGÜLER''

ayy çhok güsel bşe yha :):)

tşkler gülgüseli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-20-2008   #3
ERen

gecenlerde haberlerde bu kadın dı galiba düzenbaz olduğu söyleniyorduIQ testleri falan hep yalan çıkmıştı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-21-2008   #4
bonsoir

IQ su ne olursa olsun müslümanlıktan utanan Kur'anı yalanlayan sözde müslümanlardan daha cesurca bir açıklama yapmış bence
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-21-2008   #5
gülgüzeli

Sevgili Kaplan,esmer_yar,ERen,bonsoir>>Teşekkürler vakit ayırdığınız için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com