[KAPLAN] ' a Sorun ... |
01-30-2008 | #1 |
*KeDi KeSeN*
|
[KAPLAN] ' a Sorun ...Sevgili Arkadaşlar Sayın [KAPLAN] ile yaptığım görüşmeler sonrası böyle bir konu açma isteğimi sağolsun geri çevirmedi Burada Sadece ForumSinsi Hakkında ve (kişisel konular haricinde) Üyelerimizin [KAPLAN]'a Sormak istedikleri , onun bilebileceğini Düşündüğü Sorularınızı Toplamayı Amaçlıyorum Sayın [KAPLAN] burada sorulan sorular içerisinden hergün en az birisini cevaplayacakGerisi ise O'na kalmış Tekrar Belirtmek İsterim Ki Kesinlikle KİŞİSEL KONULAR SORULMAYACAK Şimdiden Katkılarınız İçin Teşekkürler |
Cevap : [KAPLAN] ' a Sorun ... |
01-30-2008 | #2 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : [KAPLAN] ' a Sorun ...Öncelikle ben başlamak istiyorum Sayın [KAPLAN] ForumSinsi'yi Kurmak Aklınıza Nereden Geldi _? :) |
01-30-2008 | #3 |
[KAPLAN]
|
Cevap : [KAPLAN] ' a Sorun ...Aslında herşey internet ortamının üzücü ve faydasız bir hale gelmesiyle başladı Sanal alem denilen oldukça geniş ve hızla daha da genişleyen bir ortamda kaliteli insanların bir arada bulunması neredeyse imkansız bir hal alıyordu Bu durum, başlangıçta birçok kişiye ismiyle de ilginç gelen forumsinsicom ailesinin oluşmasına vesile oldu Kimler geldi kimler geçti misali birçok insanı tanımamıza da vesile oldu Daha sonra sitemizin misyonu biraz daha değişime, daha doğrusu gelişmeye başladı Yaşadığımız sayısız aksilik nedeniyle bu gelişme belki biraz gecikti, ancak önümüzdeki süreçte tekrar hız kazanacaktır Son olarak emin olduğum birşey var ki, bu site birçok kişiye biraz da olsa birşeyler öğretebildi Kimisinin kulağına ufacık bir küpe kondurdu, kimisini belki biraz üzdü ancak hayat dersini de cebine koydu ve ne mutlu bizlere ki, siz değerli üyelerimizi tanıma fırsatımız oldu Sağlığımız el verdiği ve sizlerin desteğinin eksilmediği sürece bu aile sanal alemin kötü yüzünün sürekli karşısında olmaya devam edecektir |
02-20-2008 | #4 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : [KAPLAN] ' a Sorun ...sayın [KAPLAN] ünvan sistemi hakkında bilgi verebilir misiniz?teşekkürler