|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakın, güzelim, katli, oldu, türkçe, türkçemizin, yıllanmış |
![]() |
Bakın Güzelim Türkçemizin,Katli Nasıl Oldu,Yıllanmış Türkçe! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bakın Güzelim Türkçemizin,Katli Nasıl Oldu,Yıllanmış Türkçe!Türkçemizin İlk Hali,Son Durumu Ve Geleceği! ![]() ![]() ![]() Yıl: 1965 "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıl: 1975 "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ![]() ![]() ![]() yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Yıl: 1985 "Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım ![]() ![]() ![]() kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Yıl: 1995 "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim ![]() ![]() Yıl: 2006 "Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni ![]() ![]() ![]() ![]() baktım ki o da bana kesik ![]() ![]() ![]() ![]() Yıl: 2026 "Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() çok ince bir katliam olmuş gerçekten:) şaka biyana türkçemizi katleden tv yayınlarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler suskun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() daha önce bi yerde okumustum bunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler suskun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
feyza
|
![]() ne kdr kısa sürede ne kdr yozlaşmışız dil konusunda bi o kdr da traji komik tşkler paylaşım için suskun |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bakın Güzelim Türkçemizin,Katli Nasıl Oldu,Yıllanmış Türkçe! |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bakın Güzelim Türkçemizin,Katli Nasıl Oldu,Yıllanmış Türkçe!Konu biraz ciddi, biraz mizahi çok güzel işlenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|