Konuşan Resimlerede Kulak Verelim... |
12-19-2007 | #1 |
RaHaTSiZ
|
Konuşan Resimlerede Kulak Verelim...Türk Gençliği Nerede ? Hayvanlarda Bile Sevgi Var Beni yürüten Kim Bu Hayat Yolunda ? Zehirlenen Gençlik Gülen Yüz Yavru Domuz Narin Bir Kuş Che'nin Sonu Dünyada Cennet Eşşeğe Yazık Değilmi Balinanın Doğumu ve Anne Şefkati Bırakıp Gitmiyor Çocuk - Maşallah deyin Gözlere Dertleri Bir Süreliğinede Olsa Unutturan Güzel Uyku Bir Çiçekteki Büyük Sanat ! Milyonların Buluşması Yardımlaşma Beraber Islandık Biz Bu Yollarda Kısmetini Beklemek Beslenme Hakkı Kutsaldır Garip Bir Balık Anne Şefkati Renk Küpü Ölünce Onlar Olmayacak Alkol İki Canlının rızkıda aynı kapta Gelecek Yaşlılık Amerikanın Gerçek Sahipleri Senden Daha Güçlüsü Var Bereket Beceri Budur Kimisinin Kemikleri Sayılır Kimisininde İyileşmeyi Haketmeyen Hasta Tipi Evrimcilere Seslenen Tırtıl Bacağını Kaptırmak Hayvan Yardımlaşması Kutsal Topraklarda MAHŞER PROVASI |
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim... |
12-20-2007 | #2 |
zeynoo
|
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim...tek kelimeyle muhteşem resimler tşkler |
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim... |
12-20-2007 | #3 |
bbk
|
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim...muhteşem resimler emeğine sağlık
12-20-2007 | #4 |
m_r_b
|
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim...gerçekten bu resimler konuşuyorbazıları gülümseten bazıları insanlık nerede dediten bazıları ise Allah'ın yarattığı hiçbirşeyde kusur olmayacağını bize anlatıyorhemde en güzel cümlelerle paylaşım için teşekkürler
12-20-2007 | #5 |
pesimistt
|
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim...inanLmaz qüzeLLer söyLeyecek birşey buLamıyorumm tşkLerr abicimm
12-20-2007 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Konuşan Resimlerede Kulak Verelim...arkadaş ilk önce rahatsız olduğum 2resimle başlamak istiyorum keşke onlar olmasaymış hakikaten çok güzel resimler vardı paylaşımından dolayı teşekkürler (2resim hariç) şahsen hiç görmek istemezdimlütfen yalnış anlaşılmak istemem niyetim herhan gibi bi sorun yaratmak deil tabii ne haddimesadece fikrimi düşüncemi beyan etmek istedim hepsi bu özellikle şu resimdeki gözler ve gözlerdeki o bakışlar beni çok etkiledi emeğine sağlık