Şoförlerin Gerçek Hali |
12-02-2007 | #1 |
rock_alltime
|
Şoförlerin Gerçek Haliyolcu - afedersiniz ısıklarda inebilir miyim ? sofor - ne o guzelim karanlıktan mı korkuyorsun ? şöför : parasını vermeyen var mı? (aradan zaman gecer) şöför : ücreti uzatmayan var mı? (1 dk sonra) şöför : bir kişi ücretini vermedi (1 dk sonra) şöför : parasını vermeyen uzatsın! (biraz sonra) şöför : parasını vermeyen arkadaş, uzat hadi (30 saniye sonra) şöför : (zincirleme küfür tamlamaları) - pardon bir maltepe uzatırmısın? - tabii, uzun mu kısa mı olsun? yolcunun sigarası bitmiştir fakat minibüste olduğunu unutmaktadır yolcu- bir monte carlo lütfen şöför- abla bu bakırköye gider -şöför bey şu müziğin sesini azcık kıssanız diyorum -hanım teyze kaç saattir direksiyon sallıyoruz şurdabırakta azcık kafamızı bulalımdünyaa tersine dönsee vazgeçmemm -müsait bi yerde inivereyim -bey ben onden verdim sen arkadan verme -eee oooo ayyyy - şurdan iki kişi iletir misiniz? - ay hayır kendiniz uzatın, dokunmak istemiyorum ben o pis paralara - ama? - hem ben denizli'den geliyorum orda hiç böyle birşey yok herkes kendi binerken veriyor - üf tamam sus be şoför müziğin sesini açar; -arkadakiler rahatsız oluyor galiba -rahatsız olan iner var mı inmek isteyen? -aman yok hadi çevreyolunda nerde bulucaz araba -otostop çek bak kaç tane araba bulursun hem para da kazanırsın -aaa delinin lafına bak dolmuşta bir deli vardır ve; -"ben bişey demedim" diye lafa atlayıverir kadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu bayan: oturacak yer yok soför: gel gel az ilerde ben incem! istikamet kadıköy-pendikkadıköyden dolmusa binilir,göztepede elemanın biri dolmusu durdurur,kapıyı acarve sorar x-kadıköy? şöför-yok besiktas yurdumun güzide illerinden biri olan adana'da yaşanmış bir olay bayan yolcu: zahmet olmazsa müsait bi yerde inebilir miyim? şoför: zahmedigin mına koyim abla, ne demek, buyur! by: ?!!!!?!!!!! |
Cevap : Şoförlerin Gerçek Hali |
12-02-2007 | #2 |
bukettt
|
Cevap : Şoförlerin Gerçek Halikadının biri kadıköy-pendik hattı bir dolmuşu en işlek saatte yola atlayıp durdurur içeriyi söyle bir süzdükten sonra vazgeçer soför: bayan buyrun hadi trafik var bayan: yok ben binmiycem soför: neden? kadıköy bu bayan: oturacak yer yok soför: gel gel az ilerde ben incem süper yaa teşekürler |
|