Pc Mi? Cep Mi? |
11-19-2007 | #1 |
gülgüzeli
|
Pc Mi? Cep Mi?Arkadaşlar aileniz sizden,ya telefonun ya bilgisayarın deselerdiYani bi tecih yapmanız gerekseydi hangisini tercih ederdiniz? pc mi? cep mi?
11-19-2007 | #2 |
m_r_b
|
Cevap : pc mi? cep mi?pc mi çünkü aldırana kadar çatladım kolay kolay bırakmamzaten telim eski model önemli değil yani:sm_biggrin::sm_biggrin:
11-19-2007 | #3 |
bukettt
|
Cevap : pc mi? cep mi?pc de değil bilgisayar:sm_sleep: telefonla aram yok zatn bu aralaro yüzden bilgisayar |
Cevap : pc mi? cep mi? |
11-20-2007 | #4 |
antix
|
Cevap : pc mi? cep mi?hımm son zamanda cep telefonları pc görevini görüyor zaten ;) yani eğer böyle bir telefona sahipse insan pc olmadanda hem cep telefonuna sahip olup hemde nete bağlanabilir teknolojide çözüm tükenmez ki |
Cevap : Pc Mi? Cep Mi? |
11-22-2007 | #6 |
pesimistt
|
Cevap : Pc Mi? Cep Mi?cep derm waLLa :D nası oLsa cepten de nete qrebiLioruzz hep cep her yerde ynmda bişe oLsa arayabiLirimama pcden nası haber wericem ewe :D
11-24-2007 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Pc Mi? Cep Mi?cep derim bende ikiside olsa daha iyi:sm_rolleyes:
11-24-2007 | #8 |
are-x
|
Cevap : Pc Mi? Cep Mi?pc yi redederdim çünkü kız arkadaşımın pcsi yok:sm_biggrin:
02-07-2008 | #10 |
bbk
|
Cevap : Pc Mi? Cep Mi?pc kalsın ceble pek aram yok zaten
02-07-2008 | #11 |
Gözyaşı
|
Cevap : Pc Mi? Cep Mi?Bana herşey serbest ama dediğiniz gibi olsa bilgisayarım yok saten bilgisayar derdim bilgisayarlada msn den konuşabilirim:67:61 |
Cevap : Pc Mi? Cep Mi? |
07-06-2009 | #15 |
1die
|
Cevap : Pc Mi? Cep Mi?kendıme ait ıkısı de yok bende