|
|
Konu Araçları |
altın, başvuruları, bayraktar, bursları, devam, ediyor, fırsat, geleceğin, İçin, mühendisleri, Özdemir |
Geleceğin Mühendisleri İçin Altın Fırsat! Özdemir Bayraktar Bursları Başvuruları Devam Ediyor |
3 Hafta Önce | #1 |
Şengül Şirin
|
Geleceğin Mühendisleri İçin Altın Fırsat! Özdemir Bayraktar Bursları Başvuruları Devam EdiyorGeleceğin Mühendisleri İçin Altın Fırsat! Özdemir Bayraktar Bursları Başvuruları Devam Ediyor Türkiye'nin yetişen genç beyinlerine yatırım yapmaya devam eden Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı, bu yıl da öğrencilere kapılarını açtı 5000 öğrenciye aylık 5000 TL'ye varan burs imkanı sunan program, Türkiye'nin teknoloji alanındaki hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak Farklı Alanlarda Burs İmkanı Program, farklı eğitim seviyelerindeki öğrencilere yönelik dört ana kategoride burs imkanı sunuyor: Yükselen Yıldızlar: İstanbul'daki lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik, liderlik potansiyeli olan öğrencileri destekleyen bir program Eğitmen Mentor: Mühendislik, psikoloji, sosyoloji gibi alanlarda eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik, akademik ve kişisel gelişimlerine destek olan bir program Eğitim Desteği: Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden maddi durumu iyi olmayanlara yönelik bir program Sen Geleceksin: Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine yönelik, girişimcilik ve inovasyon odaklı bir program Başvuru Şartları ve Süreci Başvurular, 25 Eylül 2024 tarihine kadar devam ediyor Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, ilgili kategorinin başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor Başvuru süreçleri genellikle online olarak gerçekleştiriliyor ve mülakatları içeriyor Neden Bu Burs? Maddi Destek: Öğrencilerin eğitim hayatları boyunca maddi yüklerini hafifletiyor Kariyer Desteği: Mentorluk programları ve staj imkanlarıyla öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor Ağ Oluşturma: Öğrencilerin sektördeki önemli isimlerle tanışmasına ve güçlü bir ağ oluşturmasına olanak tanıyor Türkiye'ye Katkı: Yetişen genç nesillerin teknoloji alanında ülkemize katkı sağlamalarını destekliyor Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor! Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın! Başvurularınızı 25 Eylül'e kadar tamamlayarak, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek gençler arasında yerinizi alın