|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2024, aÇiklanditikla, dakika, duyurdu, görüntülenir, hızlı, kpss, ÖĞren, ortaöğretim, ösym, sonuçları, sonucosymgovtr |
![]() |
KPSS ORTAÖĞRETİM 2024 SONUÇLARI AÇIKLANDI-TIKLA HIZLI ÖĞREN (sonuc.osym.gov.tr) || 2024 Ortaöğretim KPSS Sonuçları Nereden, Nasıl Görüntülenir? ÖSYM Son Dakika Duyurdu! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() KPSS ORTAÖĞRETİM 2024 SONUÇLARI AÇIKLANDI-TIKLA HIZLI ÖĞREN (sonuc.osym.gov.tr) || 2024 Ortaöğretim KPSS Sonuçları Nereden, Nasıl Görüntülenir? ÖSYM Son Dakika Duyurdu!KPSS ORTAÖĞRETİM 2024 SONUÇLARI AÇIKLANDI-TIKLA HIZLI ÖĞREN (sonuc ![]() ![]() ![]() Güncelleme Tarihi: Ekim 04, 2024 11:06 KPSS ortaöğretim 2024 sonuçları ve puan durumu, ÖSYM son dakika duyurusu ile açıklandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KPSS ORTAÖĞRETİM 2024 SONUÇLARI AÇIKLANDI-TIKLA HIZLI ÖĞREN (sonuc ![]() ![]() ![]() nereden, nasıl görüntülenir ÖSYM son dakika duyurdu KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ORTAÖĞRETİM KPSS SONUÇLARI BELLİ OLDU KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları 2024 ÖSYM tarafından ilan edilen kılavuza göre 4 Ekim'de ilan edilecek ![]() 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır ![]() Adaylar, sınav sonuçlarına 4 Ekim 2024 tarihinde saat 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR KPSS Ortaöğretim sonuçları ÖSYM'nin sonuç sorgulama ekranı "sonuc ![]() ![]() ![]() ![]() ÖSYM SONUÇ SORGULAMA ERKANI İÇİN TIKLAYIN KPSS P94 puanı ile nerelere başvurulur KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların KPSS P94 puanı belli olacak ![]() ![]() KPSS ortaöğretim puanıyla çeşitli üniversiteler, enstitüler, bakanlıklar, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Türk Dil Kurumu Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve diğer birçok kamu kurumu alım yapıyor ![]()
![]() |
|