|
|
Konu Araçları |
battim, hayalperest, karanliĞa, Şarki, sÖzlerİ |
HAYALPEREST - KARANLIĞA BATTIM - ŞARKI SÖZLERİ |
08-06-2024 | #1 |
hayalhanem
|
HAYALPEREST - KARANLIĞA BATTIM - ŞARKI SÖZLERİanlam duygu kalmadı şizofrenim hastayım evet yanlışlarım var ama senin doğrun yok enkaz oldu bak yine çöküntü bu bedenim yıllar boyu süren bir ezim ve eseriyim aynalarda farklıdır evet insanlar gibi doğru yanlış bilmeden arkadan vururlar bilinçlimi bilinçsiz hayır evet insanlar doğru yolu bulamaz neden sonuç ararlar zor bence hayır umutlarla yaşamak sorgu suğal sormadan hayata bağlanmak durdurun şu dünyayı inecek var son noktayı ben koydum yine yine yar duyguda kattık biraz anlamsız rape nokta koydum bilinçsizce sevene yanılgılar yok hayır evet bu rap ya a a o ara arabesk rap ne kadar şairlikten anlamasamda gerçekler yazıyor karşıma çıkma yarı yolda bırakıp gitmiştin ya sonkez söylüyorum kaybol yosma kanmıştım bir zamanlar sahte sevgine senide çok sevmiştim lan hemde delicesine neden bıraktın bari nedeni söylesene gitmene rağmen seviyorum seni be (seviyorum) göz yaşım sahteliğini gizlermiş bu kalp hep yanında olmak ister dur hadi bitmedi yazdığım sözler çaresiz bu genç hep seni özler (özler) göz göre göre duygularım oynadın senin için kötü yüzüyle anıldım seni sevdikce karanlığa battım battıkca battım seni unutamadım (unutamadım) |
|