|
|
Konu Araçları |
ayriyiz, hayalperest, roza, Şarki, Şimdi, sÖzlerİ |
HAYALPEREST FT. ROZA - VE ŞİMDİ AYRIYIZ - ŞARKI SÖZLERİ |
08-06-2024 | #1 |
hayalhanem
|
HAYALPEREST FT. ROZA - VE ŞİMDİ AYRIYIZ - ŞARKI SÖZLERİ'Adem Gümüşkaya' Adını dağlara yazdım, yârim Buğulu camlara kazdım Kışın masal dinlemek zor, yârim Hem ağladım hem anlattım 'Roza' Adını dağlara yazdım, yârim Buğulu camlara kazdım Kışın masal dinlemek zor, yârim Hem ağladım hem anlattım 'Hayalperest' Bana çok büyük yanlışlar yaptın yalan dolanla beni hep yaktın nefirim ne diyo onu duyomusun seni çok seviyorum biliyomusun ve şimdi ayrıyız mutlumu oldun hayalinle her gece ben avundum düşlerimde sen bir umuttun yanlız kaldım aşkına susadım sen beni ben seni deli gibi sevdik nedenki aşklar bitiyor böyle vazgeçtim bile kendimden tüm kayıplarımı aldın elimden ihanetin pençesine vuruldum dünyam alt üst oldu hayat beni çok yordun sebebsizce lan kahroldum kap karanlık odada yazar oldum masamda resmin bakar oldum bu kadar içten yazma diyorlar dolunca kalbim afallıyordum dönmez diyorum bekle diyorlar sabret diyorlar bir gün dönecek bu tutam sevgiyi çok gördün bana aşk denen illeti ne sandın ha |
|