|
|
Konu Araçları |
aĞlamazdi, bak, hayalperest, Şarki, serserİ, sÖzlerİ |
HAYALPEREST - AĞLAMAZDI BAK BU SERSERİ - ŞARKI SÖZLERİ |
08-06-2024 | #1 |
hayalhanem
|
HAYALPEREST - AĞLAMAZDI BAK BU SERSERİ - ŞARKI SÖZLERİTam 3 seneler ben seni sevdim sokalarda ben hep gezerdim bir gün karşıma çıkarsın diye bir umutla ben seni bekledim bir umutla ben seni bekledim bak kızım yine yine ben geldim kırdın sen benim deli gönlümü isyan ettim her kelimemde seni anlattım bu rapimde seni anlattım bu rapimde sevmedi o beni terketti beni bırakıpta ellere gitti biraz sevseydi değer bilseydi ağlamazdı bak bu serseri ağlamazdı bak bu serseri sensiz geçen bu günlerim acılarla ben hep beklerim gelmedin be sen sevdiğim beni nasıl sen terkettin beni nasıl sen terkettin bırakıpta gittin beni hiçte sevmedin demi özlemimle beklemiştim seni dünde kaldı hayallerim benim dünde kaldı hayallerim benim dünde kaldı hayallerim benim hayallerim benim dünde kaldı hayallerim benim dünde dünde dünde kaldı kaldı kaldı hayallerim benim Tam 3 seneler ben seni sevdim sokalarda ben hep gezerdim bir gün karşıma çıkarsın diye bir umutla ben seni bekledim bir umutla ben seni bekledim bak kızım yine yine ben geldim kırdın sen benim deli gönlümü isyan ettim her kelimemde seni anlattım bu rapimde seni anlattım bu rapimde |
|