Bir Davet Var - Serdar Yıldırım |
07-09-2024 | #1 |
Mountain
|
Bir Davet Var - Serdar YıldırımBİR DAVET VAR Gelin Atatürkçü olalım Özgürlük yolunda adım atalım Çevremize mutluluk saçalım İyinin iyisi biz olalım * * * * Fikir ve düşünce bakımından Yaşam ve yaşam biçimi bakımından Hayatta yaratılan tarz bakımından Dünya durdukça örnek olalım * * * * Ben Atatürkçüyüm, başkası beni ilgilendirmez Atatürk ilkeleri ve devrimleri dışında Fikirler beni etkilemez İlkelerinin savunucusu olalım * * * * Hayatı birlikte sorgulayalım Gerçek olan nedir, bunu araştıralım Hayal ile gerçeği birbirinden ayıralım Atatürk hayatın gerçeği diyelim * * * * Atatürk zaman saatini kurdu Anadolu'yu düşmanlardan kurtardı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu Atatürk dünyaya örnek oldu diyelim SON Yazan: Serdar Yıldırım --------------------------------------------------- GÜZEL İNSANLAR Bunlar güzel insanlar Atatürkçülüğü savunuyorlar Bunlar güzel insanlar Biz Atatürkçüyüz diyorlar * * * * Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında Çalışmalar yapıyorlar Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni milletler Seviyesinin üstüne çıkması için, çaba sarf ediyorlar * * * * Bu güzel insanları sevelim, onları koruyalım O fikirlerin en büyük savunucusu olalım Sessiz kalmakla olmaz, sesimizi yükseltelim Atatürk, Atatürk, Atatürk diyelim * * * * Osmanlıyı ingiliz yıktı, ingilize direnelim İngilizle savaşıp yenen Atatürk'e şükredelim Anadolu'da ingiliz taraftarı varsa Bunları aramızdan söküp atalım SON Yazan: Serdar Yıldırım ----------------------------------------------- VATANSEVER OLMAK Vatanına ihanet etmemek Sana ekmek ve su veren Eli ısırmamak O ele saygı duymak O elin sahibini Özlemle hatırlamak * * * * Sekiz yıl ailesinden uzak kalan Savaşlarda yaralanan Aç kalan, susuz kalan Ülkesini işgal eden düşmanları Sonunda bozguna uğratan Dünyada emsal teşkil eden Baskı altındaki milletleri ayaklandıran O başardı, biz de başarırız dedirten Büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk * * * * İnsan olmanın nimetlerinden yararlanma Akıl ve fikir yetilerini kullanma Özgün düşünme yeteneğini kullanarak Hiçbir baskı altında kalmadan Atatürkçüyüm demelisin * * * * Atatürkçü olmak bir erdemdir Atatürkçü olmak bir fazilettir Atatürkçü olmak hayatın anlamını kavramaktır Atatürkçü olmak aydınlık yarınlara ulaşmaktır SON Yazan: Serdar Yıldırım ----------------------------------------------- ATATÜRK DEVRİMLERİ Devrim değişimdir, çağdaşlaşmadır, medenileşmedir Devrim kültürdür, bilgidir, akıldır Devrim olağanüstüdür, reddedilemez bir karakterdir Devrim aklın ve mantığın kabul etmediğini ortadan kaldırandır * * * * Devrim yapan milletler gelişmiştir, modernleşmiştir Devrim yapmayan milletler akıl ve fikir yetisinden yoksundur Onlar doğru ile yanlışı birbirinden ayıramamıştır Dış güçlerin etkisiyle ya savaş halindedir ya da bölünmüştür, parçalanmıştır * * * * Bin yıllık, iki bin yıllık bir taş özelliğini kaybeder Eski zamanlara göre, daha bir kırılgandır Dünya görüşü olarak, yaşam kalitesi olarak Gerçek olarak, yaşadığın yıllara yakın bir dünya görüşünü benimsemektir * * * * Bu dünyanın güneşi ve ayı bellidir Bu dünyanın gündüzü ve gecesi bellidir Ben bu dünya yok olmadan, evren dağılmadan Geleceğimizin ne olacağının peşindeyim * * * * Şu durmadan kurulup dağılan evrende Ben hiçbir zaman boşa nefes almadım Ben bu dünyaya yalan dünya demedim Dünya yalan olmadı, gerçek işte karşımda SON Yazan: Serdar Yıldırım |
|