|
|
Konu Araçları |
etimesgut, http or or wwwetimesgutkrescom, kreş |
Etimesgut Kreş Http://www.etimesgutkres.com |
03-17-2018 | #1 |
buse.sen
|
Etimesgut Kreş Http://www.etimesgutkres.comETİMESGUT KREŞ Eğitimin temeli ailede başlar Çocuğun anne karnından sonra tanıştığı ilk ortam ailesidir İlk temel bilgi ve becerilerini ailesinde öğrenir Ailede atılan temel eğitimin üzerine kreş ve anaokullarda çıkılmaktadır 0-6 yaş eğitim için kritik dönemdir Bu dönemdeki eğitim çocuğun gelişimi için büyük öneme sahiptir Etimesgut Kreş eğitim kalitesinin öneminin bilincinde bir kurumuzdur Çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kurumdur Gözünüz kesinlikle arkada kalmayacaktır Çocuklarda kreş için en uygun yaş uzmanlar tarafından 3-35 yaş arasıdır Bu yaşa kadar çocukların aile ortamında büyümeleri kişilik gelişimleri için önemlidir ancak günümüzde çalışan anne ve babalar mecburiyetten çocuklarını daha küçük yaşlarda kreşe bırakmak zorunda kalmaktadırlar Etimesgut Kreş çocuklarınızın temel güven duygularını kazanmaları için onlara gerekli ortamı sağlamaktadırlar 0-6 yaş arası çocukların gelişimleri için kritik olması sebebiyle bir kişiye bağlanma ihtiyacı hissederler Temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında bu bir kişi çok önemlidir Bu kişi konusunda tutarsızlık olması durumunda çocuk için bu olumsuz bir durum teşkil edecektir Kendine ya da karşındaki insanlara güvenmeyen kişiler oluşmaktadır Böyle sorunlu bireylerin yetişmemesi için kreş olarak iyi bir seçim yapmanız gerekiyor Burada en büyük sorumluluk velilere düşmektedir Çocuğunuz için kreş seçiminde özenli olmasınız Gözünüzün arkada kalmaması ve sağlıklı bireyler olmaları için kreşleri araştırmalısınız Etimesgut Kreş çocuklarınız için pek çok eğitim hizmeti vermektedir Verilen eğitimleri saymak gerekirse başlıcaları şunlardır: Jimnastik İngilizce dersi Ana dil etkinlikleri Modern dans Drama Bale Müzik Sanat etkinliği Tiyatro Resim Okuma yazma hazırlık çalışmaları Kitap çalışmaları Hikaye saati Satranç Serbest resim çalışması Oyun saati Kahvaltı Öğle yemeği Uyku saati Faaliyet saati Dil gelişim etkinlikleri Motor gelişim etkinlikleri Beslenme, sağlık ve bakım etkinlikleri Grup oyun saatleri Etimesgut Kreş daha birçok eğitimle çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, motor gelişimleri ve dil gelişimi konusunda pek çok etkinlik düzenleyerek öğrencilerin bütüncül gelişimlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır |
|