![]() |
Deneyim Mi önemli Eğitim Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Deneyim Mi önemli Eğitim Mi?Türkiye’nin de dahil olduğu 32 ülkeyi kapsayan yılın ikinci araştırmasında yeni bir iş bulmada eğitimden ziyade deneyimin daha önemli olduğu ortaya çıktı ![]() Araştırmaya katılan işveren ve çalışanların yüzde 81’i, yeni bir iş bulmada eğitimden ziyade deneyimin önemli olduğunu söylerken, küresel olarak çalışanlarda işini kaybetme korkusu gözlemlendi ![]() ![]() Dünyanın lider insan kaynakları danışmanlık şirketlerinden Randstad, Avrupa, Asya Pasifik ve Amerika kıtalarını içeren, Türkiye’nin de dahil olduğu 32 ülkeyi kapsayan yılın ikinci workmonitor araştırmasını yayınladı ![]() ![]() Araştırmaya katılan işveren ve çalışanların yüzde 81’i, yeni bir iş bulmada eğitimden ziyade deneyimin daha önemli olduğuna inandığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() İş bulmak kimin için daha zor? İş dünyasında önemli bulguların ve ilgi çekici sonuçların ortaya çıktığı Workmonitor araştırmasında, küresel olarak araştırmaya katılanların üçte ikisi, 25 yaşın altındaki gençlerin uygun bir iş bulmada her geçen gün daha da zorlandığını belirtti ![]() ![]() Yılın ikinci workmonitor araştırmasında 25 yaş altındaki gençlerin deneyimleri nedeni ile iş bulmakta zorluk çektiği ortaya çıksa da, küresel olarak şirketlerin dörtte üçü genç çalışanları istihdam etmek istiyor ![]() ![]() ![]() "İşsiz kalmaktansa geçici işi tercih ederim" Tüm dünyada çalışanların neredeyse % 75’i geçici işlerin kadrolu iş için bir atlama taşı olabileceğini düşünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşini kaybetme korkusu artıyor Workmonitor araştırmasında öne çıkan diğer bir konu ise iş sürekliliğindeki güven üzerineydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Milliyet)
![]() |
![]() |
Cevap : Deneyim Mi önemli Eğitim Mi? |
![]() |
![]() |
#3 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Deneyim Mi önemli Eğitim Mi?Ülkemizde kesin ve net olarak deneyimin önemli olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Deneyim Mi önemli Eğitim Mi? |
![]() |
![]() |
#4 |
payem
|
![]() Cevap : Deneyim Mi önemli Eğitim Mi?Gzel bilgiler teekkrler |
![]() |
![]() |