|
|
Konu Araçları |
ankarada, bulunan, çocuk, esirgeme, telefonları, yuvalarının |
Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonlarıçocuk esirgeme yuvası - sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumları - ankaradaki çocuk yuvaları ANKARA Ankara Veteriner Hekim Hasan Gültekin Karaoğlan Çocuk Yuvası Esertepe Mah 4 Sok No: 11 Etlik / Ankara 0312 3526266 ANKARA Atatürk Çocuk Yuvası (0-12) Gazino Durağı Adahan Sk No:4 Keçiören 03123551110 ANKARA Bahçelievler İhsan Yazman Çocuk Yuvası (0-12) Bahçelievler 1Cd 17 Sk No:71 03122231219 ANKARA Gazi Çocuk Yuvası Gazi Mah Silahtar Cd No:77 AOÇ Yenimahalle / Ankara 03122110213 ANKARA Sincan Çocuk Yuvası (7-12) İnönü Cd Fatih Mah No:29 Sincan 03122720011 |
Cevap : koruyucu aile |
07-08-2015 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : koruyucu aileBenim çocuğum yok arada bir çocukları ziyaret etmek istiyorum kendim noterde çalışıyorum hafta sonları uygun oldukça görmek istiyorum çocuğuım olmuyo sadece sevmek onlarla vakit geçirmek istiyorum birde koruyucu aile olmak için şartlar neler bu konuda bilgi almak istiyorum biçocuğa destek vermek için neyapmak lazım evlatlık için şartlarınız nedir 1 yaşda olur sorun değil |
Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları |
07-31-2015 | #3 |
Kayıtsız
|
Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının TelefonlarıKoruyucu aile olunca aileye teşvik veriliyor, çocuk sizde kalabiliyor ancak hala devlet himayesinde oluyor Ancak evlatlık olunca artık maddi manevi tüm sorumlulukları size ait oluyor Ayrıca varisiniz de olmuş oluyor |
07-31-2015 | #4 |
Kayıtsız
|
10-30-2017 | #5 |
Kayıtsız
|
Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının TelefonlarıIyi gunler ben ordaki cocuklari ziyaret etmek istiyorum üniversite ogrencisiyim herhangi bir izin almaya gerek var mı |
11-02-2017 | #6 |
Kayıtsız
|
Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının TelefonlarıBen çocuklara adak vermek istiyorum kabul ederler mi |
|