|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankarada, bulunan, çocuk, esirgeme, telefonları, yuvalarının |
![]() |
Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonlarıçocuk esirgeme yuvası - sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumları - ankaradaki çocuk yuvaları ANKARA Ankara Veteriner Hekim Hasan Gültekin Karaoğlan Çocuk Yuvası Esertepe Mah ![]() ![]() ![]() 0312 3526266 ANKARA Atatürk Çocuk Yuvası (0-12) Gazino Durağı Adahan Sk ![]() 0312 ![]() ANKARA Bahçelievler İhsan Yazman Çocuk Yuvası (0-12) Bahçelievler 1 ![]() ![]() ![]() 0312 ![]() ANKARA Gazi Çocuk Yuvası Gazi Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 0312 ![]() ANKARA Sincan Çocuk Yuvası (7-12) İnönü Cd ![]() ![]() 0312 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : koruyucu aile |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : koruyucu aileBenim çocuğum yok arada bir çocukları ziyaret etmek istiyorum kendim noterde çalışıyorum hafta sonları uygun oldukça görmek istiyorum çocuğuım olmuyo sadece sevmek onlarla vakit geçirmek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları |
![]() |
![]() |
#3 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının TelefonlarıKoruyucu aile olunca aileye teşvik veriliyor, çocuk sizde kalabiliyor ancak hala devlet himayesinde oluyor ![]() Ancak evlatlık olunca artık maddi manevi tüm sorumlulukları size ait oluyor ![]() Ayrıca varisiniz de olmuş oluyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının TelefonlarıIyi gunler ben ordaki cocuklari ziyaret etmek istiyorum üniversite ogrencisiyim herhangi bir izin almaya gerek var mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının TelefonlarıBen çocuklara adak vermek istiyorum kabul ederler mi |
![]() |
![]() |
|