Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili Anılar |
02-17-2017 | #16 |
Kayıtsız
|
Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili AnılarBu hikayeler çok güzel ama lütfen daha çok yazın ben bilsem yazıcam ama ben sadece Seyit anasını hatırladığım kadarıyla oda Çanakkale Savaşı çok az şey biliyorum ondan dolayı başka şeyler yazın ki öğreneyim |
Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili Anılar |
02-28-2017 | #17 |
Kayıtsız
|
Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili Anılarmallar |
02-28-2017 | #18 |
Kayıtsız
|
Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili Anılararkadaşlar bu site çok iyi tavsiye ederim valla |
03-02-2017 | #19 |
Kayıtsız
|
Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili AnılarLütfen bana istediğimi yazın ve beni deli etmeyin hemen cevabımı verin |
03-02-2017 | #20 |
Kayıtsız
|
Cevap : Kurtuluş Savaşı İle İlgili Kısa Hikayeler Anılar -Kurtuluş Savaşı İle İlgili AnılarSiz gerçekten malsınız😜😝😿😾lütfennnnnnnn! |
|