Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı? |
01-26-2017 | #16 |
Kayıtsız
|
Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı?Merhaba ben sevgilimle 2 gun once ustumde boxser onun ustundede ic camasiri ve sort varken surtunme yoluyla sevistik bosalirken yatiyordum ve peceteye bosaldim daha sonrasinda temizledik kiz arkadasimin ustunde boxserimla surtundum o ic camasirini degistirirken cok az bi islaklik hissettigini soyledi benden gelip gelmedigini pek bilmiyorum ustunde bosalmadim herhangi bi durumla karsi karsiya kalabilirmiyiz yardimci olursaniz sevinirim lütfen acil cevap verin çok korkuyoruz |
01-26-2017 | #17 |
Kayıtsız
|
Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı?Merhaba ben sevgilimle 2 gun once ustumde boxser onun ustundede ic camasiri ve sort varken surtunme yoluyla sevistik bosalirken yatiyordum ve peceteye bosaldim daha sonrasinda temizledik kiz arkadasimin ustunde boxserimla surtundum o ic camasirini degistirirken cok az bi islaklik hissettigini soyledi benden gelip gelmedigini pek bilmiyorum ustunde bosalmadim herhangi bi durumla karsi karsiya kalabilirmiyiz yardimci olursaniz sevinirim |
02-27-2017 | #18 | |
Kayıtsız
|
Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı?Alıntı:
Lütfen cevap ver adet oldnmi ne kadar sonra oldn hamile kaldnmi |
|
02-27-2017 | #19 |
Kayıtsız
|
Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı?Adet oldunmu cevap verrr lütfen |
02-28-2017 | #20 |
İsimsiz
|
Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı?Merhaba öpüşürken okşama kıyafetler varken sürtünmeden üst üste yatarken 2 dakikada kalktık bişe yaşamadık kıyafetler üzerimizdeyden hamile kalınır mı acil cevap lütfen |
03-01-2017 | #21 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Pantolon Varken Hamile Kalınır Mı?hamile kalınmazmerak etmeyin