Üzüntüyle İlgili Şiirler |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üzüntüyle İlgili ŞiirlerÜzüntü İle İlgili Şiirler Üzüntü Şiirleri ÜZÜNTÜLERİM VE AVUNTULARIM biraz yorgunluk biraz uykusuzluk birazda üzüntü ve biraz da acı tabi üzerine serpilmiş bir tutam aşkın verdiği tatsız birşeyler bu durgunlumun sebebi yada hergün döktüğüm sahte gözyaşlarımın belirsiz sahibi benim içimi kemirip duran herşeyin var edeni boşvermiştim aylar önce yinede unutmak kolay mı sanıyor benim vefasız sevgilim senin için öyle mi ey benim çift yürekli katilim yerlere dökülmüş dişlerim görüyorum gözlerin mi parlıyor seçemiyorum buğulanıyor gözlerim üzüntülerim avuntularım oluyor ve sensiz geceler gözyaşlarımı artırıyor inanmayışların sensizlik mutluluğum yeri geldiğinde biliyorum işte biliyorum inan bana sensiz de oluyor görüyorum unuttur hadi kendini ne bekliyorsun ya bırak unutayım seni sevgilim ya da sus hatıralarınla avunayım ki bu aşk böyle bitsin KATİLİM OLUR ÜZÜNTÜN Hayır,hayır ağlama Ağlama yalvarırım ne olur,ağlama! Ağlarım ben senin için de Yoksa katilim olur üzüntün Ağlarsan sen Ölürüm ben senin içinde İçinde senin Ölü bir toprak gibi,yatıyor cesedim Ve ben cesedini senin, Yanıma kabul edemedim Düşünmek bile öldüğünü İçimde dahi olsa Kesiyor nefesimi,senin Ağlama yalvarırım ne olur,ağlama! Yaşayacak çok gün var daha, ÖnümüzdeGülecek günler için ÜZÜNTÜLER YÜREĞİME AKAR Hayat o kadar acımasız ki; Hiçbir şey sanıldığı ve göründüğü gibi değil Keşke herşey görüldüğü gibi olsaydı O zaman acılarım biraz da olsa azalırdı, Her şey görüldüğü gibi kalırdı Ama hayat görüldüğü gibi değil ki… Olsaydı böyle olmazdım şimdi… Acılarla yolum sürekli kesişir oldu Üzüntüler bir su gibi gözümden akar oldu Yüreğime doğru akıp acıları gönlüme doldurdu KAÇIŞIM YOK ÜZÜNTÜLERDEN Üzüntüler sıraya girmiş bekliyor, Tüm acılar bir bir yaşanıyor, Hiçbir hüzün bana uğramadan gitmiyor, Acılar beni hiç es geçmiyor, Bir şekilde acılar beni buluyor Ve beni bir şekilde vuruyor… Kaçışım yok üzüntülerden, Kurtuluşum yok acıdan ve kederden, Hiç yaş eksilmiyor gözümden… Ne zaman kurtulacağım bu dertlerden? Ne zaman son bulacak bu gözyaşı? |
Cevap : Kaçışım yok üzüntülerden |
12-31-2016 | #2 |
DENİZ
|
Cevap : Kaçışım yok üzüntülerden'' Kaçışım yok üzüntülerden''şiirini kim yazdı? |
|