Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gönder, hediye

Hediye Gönder

Eski 05-07-2016   #1
kombici

Hediye Gönder

Biz sevdiklerimize hediye gönderirken verirken hep fiyatına bakmış ve oraya takılmışızdır Hediyenin fiyatı olmaz bence buradan bakmak lazım bu konuya
Hediyenin manevi değeri olur ve kullanışlılığı olur özellikleri olur Heleki özel birine hediye alınıyorsa ve internetten sevgiliye hediye
alıyorsanız daha da güzel olur

Sevgili kavramı bana evlilik ve bir ömür yanında geçireceğiniz insan olarak geliyor ama bazen ayrılıklarda olabilir ve sevdiğiniz kişi ile malesef ayrılabilirsiniz
Bu durumda hediyeleri yüz yüze veremeyebilir hatta birbirinize verdiğiniz hediyeleri geri vermeyi bile düşünebilirsiniz Fakat ayrılıklar bir kere de olmaz belli bir zaman yayılır

Bu durum işi zorlaştırır ve tekrar denemek istediğinizde ilişkide hediyenin önemi artar bu durumda ne yapacaksınız ? Tabi ki sevgiliye hediye gönder
eceksiniz hemde online bir şekilde Bu da ne demek demeyin unutmayın ayrısınız ve sizinle ilgili 2 tarafta şüphede bu durumdada size görev düşüyor Eski hediyeleri de değiş tokuş ettiniz

Sizi onu hatırlatacak bir tek şey bile kalmadıysa sizde yeni bir hediyeyi vererek bir şans daha yakalayabilirsiniz
Gelelim nasıl hediye göndereceğinize dedikya bu hediyeyi ona yüzyüze değil online hediye gönder me marifeti ile göndermelisiniz

İnternetten online hediye gönderme yolları dolu ama en garantilisini seçmek gerekli bunu da size bulun Ben böyle bir proje biliyorum ama cepten hediye diye bir site inşallah olur
Hediye getir dersin o da getirir diye düşünüyorum iyi günler ayrılmayın hep mutlu kalın Allaha emanet olun

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com