Hediye Gönder |
05-07-2016 | #1 |
kombici
|
Hediye GönderBiz sevdiklerimize hediye gönderirken verirken hep fiyatına bakmış ve oraya takılmışızdır Hediyenin fiyatı olmaz bence buradan bakmak lazım bu konuya Hediyenin manevi değeri olur ve kullanışlılığı olur özellikleri olur Heleki özel birine hediye alınıyorsa ve internetten sevgiliye hediye alıyorsanız daha da güzel olur Sevgili kavramı bana evlilik ve bir ömür yanında geçireceğiniz insan olarak geliyor ama bazen ayrılıklarda olabilir ve sevdiğiniz kişi ile malesef ayrılabilirsiniz Bu durumda hediyeleri yüz yüze veremeyebilir hatta birbirinize verdiğiniz hediyeleri geri vermeyi bile düşünebilirsiniz Fakat ayrılıklar bir kere de olmaz belli bir zaman yayılır Bu durum işi zorlaştırır ve tekrar denemek istediğinizde ilişkide hediyenin önemi artar bu durumda ne yapacaksınız ? Tabi ki sevgiliye hediye gönder eceksiniz hemde online bir şekilde Bu da ne demek demeyin unutmayın ayrısınız ve sizinle ilgili 2 tarafta şüphede bu durumdada size görev düşüyor Eski hediyeleri de değiş tokuş ettiniz Sizi onu hatırlatacak bir tek şey bile kalmadıysa sizde yeni bir hediyeyi vererek bir şans daha yakalayabilirsiniz Gelelim nasıl hediye göndereceğinize dedikya bu hediyeyi ona yüzyüze değil online hediye gönder me marifeti ile göndermelisiniz İnternetten online hediye gönderme yolları dolu ama en garantilisini seçmek gerekli bunu da size bulun Ben böyle bir proje biliyorum ama cepten hediye diye bir site inşallah olur Hediye getir dersin o da getirir diye düşünüyorum iyi günler ayrılmayın hep mutlu kalın Allaha emanet olun |
|