Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benev, bilimi, cilt, gelişen

Benev Gelişen Cilt Bilimi

Eski 12-20-2015   #1
kombici

Benev Gelişen Cilt Bilimi

BENEV, Amerika'da sadece Doktor ve Plastik Cerrahlarının kliniklerinde bulunan Bilimsel bir Dermokozmetik markasıdır En önemli BENEV Felsefesi, "cildin doğal ritmini bozmadan, cilt problemlerinin azalmasına yardımcı olmak" üst düzey üretim teknolojisi (GMP Teknolojisi) ve kalite anlayışı, üretilen ürünlerin sonuç odaklı olması, ve etken maddelerdeen kaliteli esterleri kullanılması, bilim adamları, Dermotoloji alanında yararlı olabilecek çözümler ve protokoller üretmesi ile her zaman kalite ve öncülük anlamındabir adım öne çıkmış Profesyonel Cilt Bakım markasıdır

BENEV markası, aynı ürün üzerinde oynayarak, bir sonraki sezonda yeni bir ürün çıkartmış gibi göstermek yerine, gerçekten Dermotoloji alanında çığır açacak, hem doktor, hem de hastanın yararlanabileceği, farklı, sonuç odaklı ürünler ve protokoller sunar Bundan dolayıdır ki BENEV felsefelerinden tüketiciyi direkt olarak ilgilendirecek bir diğer anlayış ise; "tüketicinin ihtiyacı olan her şeyi verir, ihtiyacı olmayan hiçbir şey vermez"

Bilimsel Dermokozmetik markası BENEV, Hyaluronic Acid, Titanium Dioxide, Büyüme Faktörleri, Skin Stamp, Squalane, Vitamin C (Yağda çözülen & Doğal lipid tabakası) Retinol (A Vitamini en saf ve en etkili esteri) AHA (Glycolic Acid) BHA (Saliycilic Asit) gibi insan sağlığına yararlıetken maddelerive ürünleri sunmaktadır

Dünya'da ilk üretilen ve bu konuda bilimsel olarak öne çıkmış bir markadır BENEV markası takip edilmektedir BENEV felsefe olarak her zaman bilimin ışığı altında, sadece ürün satışı değil, eğitim,kalite, doğru bilgi ve yaşam tarzı vermektedir

BENEV orjinaldir BENEV kalite ve güvendir BENEV yaşam tarzıdır

detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz :http://wwwbenevcomtr/

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com