![]() |
Penny Jordan - Aşka Dönüş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penny Jordan - Aşka DönüşPenny Jordan - Aşka Dönüş Tarama Dzida75 Düzenleme Ser_reS ALEX'LE ilk kez otelde karşılaşmışlardı ![]() Beth otelin resepsiyonuna bir çevirmene ihtiyacı olduğunu söylüyor, fakat otel ne yazık ki bunu bunu bulamayacağını açıklıyordu kıza ![]() Kentte toplantı halinde olan çok sayıda iş kongreleri tüm çevirmenleri tekeline almıştı ![]() Beth ağlamak üzereydi ![]() kendine güvenini yinelemek için geldiği bu iş seyahatinde de ilk günde köşeye sıkışmıştı ![]() Morali iyice bozuldu ![]() Tam o sırada, biraz ilerisinde duran bir adam yanına yaklaştı,, "Kusura bakmayın ister istemez, kulak misafiri oldum," dedi "Biliyorum böyle araya girmek biraz saygısızca oluyor ama dilerseniz ben size yardımcı olabilirim ![]() Adamın ingilizcesi çok iyiydi ![]() Beth sordu ![]() "İngiliz olarak doğdum ![]() Bu yanıtla gelen tebessüm sıcacıktı ![]() Beth derhal kendini uyardı ![]() Böylesine çekici bir yabancı ile işbirliğine giremezdi ![]() Tehlike çanları o anda çalmaya başlamıştı bile ![]() ABY alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Penny Jordan - Aşka Dönüş |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Penny Jordan - Aşka DönüşKitap okumak istiyorum |
![]() |
![]() |