Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakarım, değilsiniz, yalnız

Ben Bakarım - Artık Yalnız Değilsiniz!

Eski 02-17-2015   #1
b.a.f.

Ben Bakarım - Artık Yalnız Değilsiniz!

İnsanoğlu bir hayata gözünü açtığında, bir de hayatta çok fazla zaman geçirdiğinde elini tutacak birilerine gerçekten ihtiyaç duyar Sitemiz, bu insanların elini tutabilecek olan iş arayan vatandaşları ile sevdiklerini gözü arkada kalmayacak şekilde güvenle emanet edebileceği birilerini arayan vatandaşlarını tek bir ağda buluşturuyor Artık yalnız değilsiniz!

Anasayfamızdaki kutucuklara anahtar kelimeleri, konumunuzu ve ilgilendiğiniz bakıcı kategorisini girdikten sonra uygun ilanlara göz atabilirsiniz Sitemiz; çalışan anne babalar için kendi seçecekleri çocuk bakıcısı listelerini kişinin iletişim bilgileriyle birlikte veriyor Yine aynı şekilde bebeklerini güvenle emanet edebilecekleri bebek bakıcısı adayları hakkında da kısa özgeçmiş bilgisine sahip olabiliyor ve mevcutsa Facebook sayfalarını bile inceleyebiliyorlar

Aileler için zor durumlardan biri de koşturmacayla dolu yaşamımızda değer verdiklerimizin kendi ihtiyaçlarını yardım olmadan karşılayamayacak kadar hasta düşmeleridir Bunun için kategorilerimizden hasta bakıcı profillerimizi inceleyebilirsiniz Sitemiz sizlere ihtiyaç duyduğunuz kişileri tek tek listeliyor ve güveneceğiniz kişinin seçimini de sizlere bırakıyor Ev işlerinden, yaşlı bakıcısı ve hatta evcil hayvan bakıcısına kadar kime ihtiyacınız varsa kolayca bulabilirsiniz Değer verdikleriniz bizlere emanet

Site adresi : http://wwwbenbakarimcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com