dünyanın en akıllı adamı"erdal demirkıran" |
06-11-2008 | #1 |
haticee
|
dünyanın en akıllı adamı"erdal demirkıran"Erdal Demirkıran’ı televizyon programlarında “Dünyanın En Akıllı Adamı” olarak tanıdık Bir gün notere giden Demirkıran, “Ben dünyanın en akıllı adamıyım Lütfen bunu onaylayın” dedi Aksi ispat edilemeyen bu iddia karşısında, notere de Demirkıran’ın talebini onaylamak düştü Artık Demirkıran, “Dünyanın En Akıllı Adamı” olmuştu Hem de noter tasdikti Ardından soluğu matbaada alan Erdal Demirkıran, bu ünvanını kartvizite bastırmayı da ihmal etmedi “Kaf Dağı’nın arkasına gittim” Demirkıran, kimileri tarafından “çılgın” olarak nitelendirilen düşüncelerini “Kashna Öğretisi” olarak adlandırıyor Demirkan'ın iddiaları saymakla bitmiyor “Kashna” sözcüğünün “Kaf Dağı’nın Arkası” anlamına geldiğini belirten Demirkıran, “Bu benim efsanem Kaf Dağı’nın arkasında şiddetli bir özgüven var Ben oraya gidip, onu aldım Şimdi bunu başkalarıyla paylaşıyorum Dersime girdikten sonra cumhurbaşkanı, başbakan ya da Dünya Bankası Başkanı olmayı hedefleyenler oldu” diye konuştu “Dahiler ve veliahtlar yetiştiriyorum” Bugüne dek 140 bin kişiye seminer verdiğini dile getiren Demirkıran’a, resmi kurumlar da başvurmuş Demirkıran, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSKİ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, TEMA Vakfı, Bahçelievler Belediyesi, Lüleburgaz Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Birikim Dershaneleri ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nin de bulunduğu bir çok sivil ve resmi kurumda seminerler verdiğini belirtti Ayrıca holdinglerin veliahtlarıyla da çalıştığını da iddia eden Demirkıran, “Onların dersi 60 saat sürüyor Aklınıza gelen en büyük holdinglerle çalışıyorum Fakat isimlerini vermek istemiyorum” dedi “Özgeçmiş yok, özgelecek var” “İnsanın ne yaptığı değil, ne yapacağı önemlidir” diyen Erdal Demirkıran, “Özgeçmişimi 1993 yılında yaktım Sadece geleceği düşünüyorum” şeklinde konuştu Kashna Öğretisi’ni tüm dünyaya yaymak istediğini belirten Demirkıran, şöyle konuştu: “İsviçre ve Almanya’da seminerler düzenledim Afgan müşterilerim var 2005’te de yurtdışı programlarım devam edecek En büyük hedefim: Savaşsız bir dünya 2030 yılında, 15 Mart günü saat 1300’de İstanbul’da ‘Dünya Barış Zirvesi’ düzenlemeyi düşünüyorum” Üçüncü kitap yolda Bugüne dek 17 baskı yapan “Ben Dünyanın En Akıllı Adamıyım” ve 12 baskıya ulaşan “Adam Dediğin Benim Gibi Olur” adında iki kitap yayımlayan Erdal Demirkıran’ın, 3 ve 4 kitapları da yolda Yakın bir tarihte yayımlanacak olan kitabı iş dünyası hakkında olacak Döndüncü kitap da Ocak ayında okuyucuyla buluşacak İlginç projeler Demirkıran’ın hayallerinden biri de İstanbul’da “Tinerciler Köyü” kurmak Demirkıran, tinerci çocukların rehabilitasyonunu yapmayı planladıkları bu proje için izin ve yer tahsisi istediklerini, fakat yetkili kurumlardan henüz cevap alamadıklarını anlattı Demirkıran, “İstanbul’da 2 bin tinerci çocuk var Tinerci Köyü’nde onların konaklama, sosyal faaliyette bulunma gibi ihtiyaçları karşılanacak Bir de tenis kortu yapmayı planlıyoruz” dedi "Hapishane Üniversitesi" Erdal Demirkıran'ın bir başka projesi de “Hapishane Üniversitesi” Demirkıran, “Bunun için de İçişleri Bakanlığı’ndan cevap bekliyoruz Hapishane Üniversitesi’nde tutuklu ve hükümlüleri suçluluk duygusundan arındıracağız Çünkü bu duyguyu yenemezlerse, hapishaneden çıktıktan sonra da bir suçlu olduklarını düşünüp, yine suç işliyorlar” diye konuştu Muhalefet Departmanı Dahi Fabrikası bünyesinde üç kişiden oluşan “Muhalefet Departmanı” bulunuyor Muhalefet Departmanı’nın görevinin “Her şeyi eleştirmek” olduğunu belirten Erdal Demirkıran, “Eleştiri konusunda hangi tarafın ikna gücü yüksekse, onda karar kılınıyor Uzlaşılamayan durumlar hiç olmadı” dedi Muhalefet Departmanı üyelerinden olan Hakan Demirkıran, aynı zamanda Erdal Demirkıran’ın kardeşi Amaçlarının, her konuda daha iyiye ulaşmak olduğunu belirten Hakan Demirkıran, “Dışarıdan bize gelen eleştirileri de topluyoruz” diye konuştu Diğer muhalif Burak Bedük de “Pozitif eleştiriler yapıyoruz” dedi Muhalefet Departmanı’nın üçüncü üyesi Cem Mardin ise dışarıdan bir gözlemci olarak eleştirilerini sunuyor Dahi Fabrikası’ndaki ilginç odalar Yeşilköy’de, dört katlı, şirin beyaz bir binada bulunan Dahi Fabrikası’nda, ilginç faaliyetlerin yapıldığı odalar bulunuyor Hayal Odası: Yaklaşık iki metrekareden oluşuyor Odanın her tarafı beyaz İçeride sadece beyaz deriden, bir koltuk var Tek başına bu odaya giren kişi, hayalleriyle baş başa kalıyor Sinir Odası: Henüz yapımı devam eden bu odaya girenler, etraftaki toprak testileri kırıp, kum torbalarını yumruklayarak rahatlıyorlar Özeleştiri Odası: Kişi yine yalnız olarak buraya inerek, kendi kendini eleştirme imkanı buluyor Özgeçmiş Yakma Odası: Bu odaya girenler, geçmişlerindeki negatif olayları bir kağıda yazıp, bunları yakıyor ve hepsinden kurtuluyor Özgelecek Oluşturma Odası: Bu odaya girenler de hedeflerini bir kağıda yazıyor Sınav korkusunu yeniyorlar Kashna Öğretileri’nden yararlanan ilk kurumlardan olan Birikim Dershaneleri’nin Şirinevler Şube Müdürü Adem Doğan, “Erdal Demirkıran, 1999-2000 eğitim-öğretim döneminden bu yana öğrencilerimiz için motivasyon çalışması yapıyor Seminerler sayesinde öğrencilerimiz sınav korkularını yeniyorlar ve hedeflerini yükseltiyorlar” dedi Doğan, ümitsiz durumdaki bazı öğrencilerinin de Kashna Öğretisi ile kavuştukları özgüvenleri sayesinde dereceye girdiğini dile getirdi Erdal Demirkıran’ın özgeleceği Yıl 2030: İnsanlar artık 5 saat uyuyor İnsanlar artık sinirlenmiyor Artık 21yüzyılın başlarında tüm dillerde karşılığı bulunan “başarısızlık” kelimesi sözlüklerde yok Özgüven artık özel bir vasıf değil Cinayet, intihar, kavga, savaş yok… ve artık insanlar birbirlerini seviyor Yıl 2020: Neredeyse tüm dünyayı saran ve sarsan “Kashna Öğretileri” büyük bir hızla yayılıyor Yıl 2010: Dünyanın En Akıllı İnsanı, dünya liderlerine yönelik eğitim programını başlattı Yıl 2005: Türkiye’deki faaliyetleri devam eden Erdal Demirkıran, dünyaya açılmaya hazırlanıyor Bugün: Erdal Demirkıran hayatı ve kendini alabildiğince seviyor Dünyayı değiştirmeye çalışıyor |
Cevap : ygs şampiyonu "Zeynep aydın" |
02-13-2015 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : ygs şampiyonu "Zeynep aydın"Ben 2018in ygs şampiyonuyum |
|