![]() |
İKİ ŞEHİT,İKİ YETİM,İKİ DUL |
![]() |
![]() |
#1 |
ORHAN AFACAN
|
![]() İKİ ŞEHİT,İKİ YETİM,İKİ DULİki Şehit,iki Yetim,iki Dul İki şehit, iki yetim iki dul ![]() Üstelik aile yoksulmu, yoksul ![]() Bir yaktı ki, bir bağrı iki, oğul Oğulları şehit, anada gazi ![]() Esasında olan SENSİN NİYAZİ ![]() Şehitlik, gazilik kafadan değil Neşe i Muhabbet, Safadan değil Hayatları öyle rafadan değil ![]() Silemez gelecek ruhtan bu izi ![]() Esasında olan SENSİN NİYAZİ ![]() Üçü, kırkı derken gelir senesi ![]() Birde olur şehitler abidesi ![]() Her 13 Mayıs’ta Yasin süresi ![]() Resmi tören, anma günboyu dizi Esasında olan SENSİN NİYAZİ ![]() Sanma kalbi küflü, küflü maskesi ![]() ÖZDİL’i aşktı, severdi herkesi ![]() 301 kalp oldu ekmek teknesi ![]() Emeği, kazancı yıprattı bizi ![]() Esasında olan SENSİN NİYAZİ ![]() İZMİR-2014 MAYIS 24 Orhan Afacan HADİSİ ŞERİF 1854 sayılı hadisi EBU HÜREYRE Hz ![]() ![]() "Fırat nehrinin suyu çekilip,altından bir dağ meydana çıkmadıkça kıyamet kopmaz ![]() ![]() ![]() yalnız halas olacağım diye ümitlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadis Buharı ve Müslim rivayetidir ![]() |
![]() |
![]() |
|