Mardin Şarkıları Mardin Arapça Mp3 Mardin Arapça Müzikler |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mardin Şarkıları Mardin Arapça Mp3 Mardin Arapça Müziklermardin şarkıları - mardin türküleri - mardin arapça müzikler - mardin arapça şarkılar - mardin arapça türküler - mardindenden şarkılar - mardinden müzikler - mardinden arapça müzikler - mardinden arapça türküler mardin arapçası türküler, şarkılar Mardin arapça şarkı arşivi arşiv arşiv arşiv GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- aynık ala caritna(yayuni,Allah Allah) GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- Dalala beriye(Habun Allah let kulu Suadı Kılmetit ) GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- Dalali dalal uzun hava GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- HALANİ BELENİ GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- HAMDO GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- SABİHA(Kissi hırti kumi itlahi nemi /Bir tel çektım Mardinden) GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- HÜSN-İ SEREÇ GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- SEHER VAKTİ GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- ŞEVKO(Diyar yamman yar yamman) GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- Versekh GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- Yuyu GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- ZEKO GRUP MARDİN - MARDİN GECELERİ- Zeyno AHMET SALARMAN- BİR TEL ÇEKTİM MARDİNDEN,DALAL POTBORİ ,KİL HEP HEVE SEVKOO AHMET SALARMAN- REYHANİ İNDİR ALTTAN : AHMET SALARMAN- ay le le ay le hınne vay le le hınne AHMET SALARMAN- ESMERİM NİNNO AHMET SALARMAN - Mardinkapı ,le hanım,lorke karısık tek mp3 8 mb GRUP ÖZGÜN- ala beled il mahbub-ya mel işşem -teri teri GRUP ÖZGÜN ala delune-aynık ala carıtna-dahle u yunik-cırane allah allamp3 GRUP ÖZGÜN Şehmus Alpaslan(Mardin düğün geceleri)ileyle-şevko-sabihamp3 GRUP ÖZGÜN Şehmus Alpaslan(Mardin düğün geceleri) REYHANİ ensturmantal Mahmut Mardinli - Abu hamdo Mahmut Mardinli Ah limin Mahmut Mardinli Ammi Yaba mp 3 Mahmut Mardinli - Ayneyn Issut mp3 Mahmut Mardinli - aynık ala carıtna yayuni (merinos halı müziği orjinali mardin türküsüdür) Mahmut Mardinli - DALAL Mahmut Mardinli- MARDİNLİ Mahmut Mardinli - MEMO Mahmut Mardinli - ŞEVKO MENDERES- Dolana,lo lo sana kurban olsn(arapça),berde tek mp 3 MENDERES - aynk ala caritna MENDERES OYUN HAVALARI - ENSTUREMANTAL Menderes Oyun Havaları- Hınne Menderes Oyun Havaları Potpori Yediloy Yede Menderes Oyun Havaları- Seydillali MENDERES OYUN HAVALARI suade kilmetit dalal oy dalal Semir Ortaç track 1 Semir Ortaç track 2 Semir Ortaç Sorarım sorarım hale te Semir ortaç MALAYYA Semir Ortaç - MARDİN ÇİFTETELLİSİ Semir Ortaç Sorarım : Semir Alpaslan MARDİN SIRA GECESİ BAHAR GELDİ GÜL AÇTI SEMİR ALPASLAN MARDİN SIRA GECESİ DALAL MP3 Semir alpaslan MARDİN SIRA GECESİ dolanır mp3 Semir Ortaç Mardin sıra gecesi Esmerani Semir Ortac Mardin sıra Gecesi hınne Semir alpaslan Mardin Sıra gecesi Semir alpaslan Mardin Sıra gecesi MARDIN CİFTETELLİSİ semus Alpaslan Mardin Sıra Gecesi eyhanımp3 semir Ortac Sabıiha semus Alpaslan Mardin Sıra Gecesi şiir Yola Cıktım Mardıne HAC ABDE Bikes mp 3 ismail Tayre Arapça Yuyu İSMAİL TAYRE ZEKKO Rakkas Mp3 Arapçadır REHHANIYYE MP3 HIDIR UZUN HAVA ARAPÇA HABİBİ UZUN HAVA ARAPÇA hınne okuyan Bır Bayan Sanatcıdır Arapçadır Sarkı Ardından Bi Uzun Hava Vardır Dinlemenızı Tavsıye Ederim HÜZÜNLÜ BİR AŞK TURKUSU YOLA CIKTI MARDINE DUSTUM SENIN DERDİNE AY LE LE HALİME sözleri cok duygusal oldugu ıcın yazmak ıstedm DALAL Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan (Dalal oy Dalal) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan (Dalal oy Dalal) Gözlerin badem içi Sen gönlümün sevinci (Dalal oy Dalal) Gözünden akan yaşlar Sanki birer inci (Dalal oy Dalal) şu Mardin'in gülleri Öter bülbülleri (Dalal oy Dalal) Değer dünya malına Mardin güzelleri (Dalal oy Dalal) ayneyn issud hos bır parçadır buke Buke Buke Delale Mp3 DİYAR YAMMEN YAR YAMMEN AHHH ŞEVKOO Çok hoş olur Mardin'in Güzü ve baharı Bağlarında üzümleri İnci gibi narı Ah yar aman Ben yarin olayım Kurbanın olayım Mardin'in çölünde köyler Sıra sıra Şevko Ne olur bize gel Ara sıra Şevko SARKI ADI MERYEMTİ mp3 ALA BELEDİD MAHBUB VE DİNİ mp3 SEMİR ORTAÇ YENI KAYIT AH LİMİN DALALİ LİMİN arkadaslar Yenı Bır Sarkı Daha Yenı Kayıt Yola çıktım Mardine Düştüm Senın Derdine Mevlam Sabırlar Versin Yarini Yitirine Ah Le Le Lele Le Le Lele Le Le Halıme Estel Midyat Arası Sevda Basım Belasi Sarkı Arapçadır Bu Sözler Turkce Uyarlanmıstır Fala kil talah melih MP3 ala merhami eş kad kuluk rahil omur uşi misraf fayna kill mevt Şevko ayrı uslup Lik hep heve yede heve tişril Daleli fel ğırbe ve Merdin Şevko YUYU MP3 Baba cebil yuyu hatıl el sebap mama el yuyu şükülam vil is sana daya yuyu Ah limin oy oy limin esmer limin eş kad hilu köys kil halaka bi ragbe morif seyit Esmeri mo habbek Marif Aynık ala caritna yahunı valla Allah allah yayuni Mp3 Bir şarkı daha benden Uzun havadır ardından artan tempo Abu hamdo kili sibtu mizil alal tahle niizil ala tehlel Beyt abu Kil kad dalali Cİrani Allah eyn aleyke masallah esmeri ninno bovse mini sarkı ve sanatcı ve okunus lübnan taraflarını andırıyor hafifte Mardin arapçası ezgilerini hissettiyorYorumlar sizin Le semre le semara , le le lel vele vil ye Mp3 paylaşımı yasal olmadığından dolayı linkler kaldırılmıştır |
Cevap : Mardin Şarkıları Mardin Arapça Mp3 Mardin Arapça Müzikler |
03-21-2013 | #2 |
pssa1971
|
Cevap : Mardin Şarkıları Mardin Arapça Mp3 Mardin Arapça Müziklerteşekkürler |
Cevap : Mardin Şarkıları Mardin Arapça Mp3 Mardin Arapça Müzikler |
10-15-2014 | #3 |
Kayıtsız
|
Cevap : Mardin Şarkıları Mardin Arapça Mp3 Mardin Arapça MüziklerSuper bir şarkı elinize sağlık |
|