Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akustik, fiyatları, sünlger

Akustik Sünlger ve Fiyatları

Eski 07-25-2014   #1
kombici

Akustik Sünlger ve Fiyatları

Ses yalıtımı sesin bir ortamda kalması hapsedilmesi için yapılan uygulamalardır Akustik ses yalıtımı, akustik mekanlarda stüdyo, müzik odası, kayıt odası gibi seslerin eko ve yankı yapması gibi ses kalitesini yükseltmek için yapılacak işlerdir Genellikle akustik sünger ve kumaş kaplı panel kullanılmaktadır

Ev ses yalıtımı için bir ses duvarı, ve, duvar ses yalıtımı, Akustik ses yalıtımı ayrıca ses geçirmez gürültülü bir komşu diğer tarafında, parti duvarlar, ses yalıtımı akustik köpük, ses bariyerleri ses, titreşim için kullanılabilir zemin amortisör ve dalgalanıyor Akustik süngerler ve kumaş kaplı paneler akustik yalıtım sağlayan yanmaz özellikte ses yalıtım malzemeleridir akustik sünger fiyatları için bizleri arayıp ya da not bırakıp size gerekli olan bilgi ve yardımı sunmaya devamlı hazırız

Gürültü emilimi ve ses yalıtımı, akustik kiremit, deneyimli ev ses izolasyon malzemesi, kayan zemin ya da yerel bir aktif gürültü kontrolü, gürültü ve titreşim kontrolü, muhafaza oluşturucu Titreşim sönümleme, akustik malzeme döşeme kirişleri altında doğrudan takılı değilse, Ses azaltılması, ses izolasyonu malzemesi, ses yalıtımı, Esnek Barlar , 50mm2 tarafından desteklenen mevcut tavanın alt kısmına vidalanır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com