![]() |
BMW I3 ödüle Doymuyor BMW I3, 2014 Automotive Interiors Expo’da “2014 Yılın Seri Üretim Otomobil İç Tasarımı” ödülünün Sahibi Oldu. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() BMW I3 ödüle Doymuyor BMW I3, 2014 Automotive Interiors Expo’da “2014 Yılın Seri Üretim Otomobil İç Tasarımı” ödülünün Sahibi Oldu.BMW i3 ödüle doymuyor BMW i3, 2014 Automotive Interiors Expo’da “2014 Yılın Seri Üretim Otomobil İç Tasarımı” ödülünün sahibi oldu ![]() Elektrikli otomobil çağına, marka değerlerine yakışır bir giriş yapan BMW i3, “2014 Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” ve “2014 Dünyanın En Yeşil Otomobili” ödüllerinden sonra 2014 Automotive Interiors Expo’da “2014 Yılın Seri Üretim Otomobil İç Tasarımı” ödülünü de kazandı ![]() ![]() BMW i3, modern görünümünün yansıttığı tasarım detayları sayesinde sürdürülebilirlik konseptini gözler önüne seriyor ![]() ![]() ![]() BMW i markasının sürdürülebilirlik konseptinin temelini malzeme seçimi ve kullanımı oluşturuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan Akarsu/Cumhuriyet Yayınlanma tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi A+ A-
![]() |
|