Zamane Kızları Konuşma Tarzları.. |
03-12-2009 | #1 |
Equinox
|
Zamane Kızları Konuşma Tarzları..YouTube - SDÜ TÜRKÇE TOPLULUĞU---(arıyorum) Ban - ben San - sen Lütfaaan - (lütfen) Biliyomısaaaaan - (Biliyor musun) Hayvanssııaaan - (Hayvansın) falan oldum - falan yapmak -? hadi papaaay - Haydi baybay intiharlardayım - çok üzüldüm pozitif elektrik alamadım senden yane,taam mı? - senden hoşlanmadım inanmıyoroaam - inanmıyorum regular cola - normal kola (light değil) yivrençsiaaan - iğrençsin nerdeyim oldum - nerede oldu? unu şaşırmak partilemek -parti aklımdasyn yapmak - cep telefonunu çaldırıp kapatmak bay gelmek hatta kus gelmek - bıkmak,usanmak çılgın atmak - delirmek merba - merhaba nasssın - nasılsın ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen ban de ama çık mıkarrna yedıam - ben de ama çok makarna yedim pantlonundan bellıa - pantolonundan belli vıraenç duryo dı mıa - iğrenç duruyor değil mi
03-12-2009 | #2 |
Berna
|
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları..Ben bu tip konuşmaları çok komik ve küçültücü buluyorum Mantıklı ve aklı başında olan hiç bir Türk evladı böyle konuşmaz , konuşmamalı da! Teşekkürler sevgili Equinox
03-13-2009 | #3 |
kutlubyr
|
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları..Bu şekilde konuşmayı sevmek nasıl bir psikolojidir anlamıyorum Diyalogla dalga geçmek gibi bişey gibi geliyor İnsan gülsemm mi, bozulsam mı arası gidip geliyor
03-13-2009 | #4 |
KallaviOrhan
|
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları..bunlardan çok var artık çevremizde |
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları.. |
03-13-2009 | #5 |
Aragorn561
|
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları..bu ne yaaa artık elimde sözlükle gezecem (msncw-Türkçe,Türkçe-msn ce) bu konuşmalar internet,msn ve televizyon gibi şeyler sayesinde de bozuluyo niye bizim gibi hayırlı işler için kullanmıyolar anlamadım
05-07-2009 | #6 |
|
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları..Zamane çocukları işte düşünmek nedir bilmezlerTek yapabildikleri dili katletmektir |
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları.. |
06-09-2014 | #7 |
üye olacak
|
Cevap : Zamane Kızları Konuşma Tarzları..Sadece dili katletmiyorlar, giyim kuşam olsun edep haya olsun onları da katlediyorlar |
|