Hoşçakal Aziz'im - Serap Kadıoğlu |
03-25-2014 | #1 |
Efsane
|
Hoşçakal Aziz'im - Serap KadıoğluHOŞÇAKAL AZİZ'İM Ellerin artık dokunduğunda yakmıyor, Gözlerin eskisi gibi içime akmıyor,niye? Hani benim için carpan kalbin vardı ya, Şimdi kim bilir kimler için atıyor azizim! XXX Yüreğinden uzaklarda yaşadım dost gecelerde, Yıldızlarda buldum seni dilekler tuttum Geceleri hep sevdim seni getirdi diye Şimdi bir tek yıldız dahi kalmamıış göklerde Belli ki onlarda taşınmış şehrimden azizim! XXX Ben böyle yaşamak istemiyorum Artık öldür beni azizim! Dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor Ben kovuldum ya aşk deryasından Artık avutur mu beni en büyük okyanuslar Söyle şimdi hangi azgın suda boğulayım azizim? XXX Beni yüreğinin kumsalına gömdün Biliyorum uzaklarda değilim Can alıcı bir aşkı en güzel yerinde vurdun Şimdi sana hangi ayaklarla geleyim Aşksız her anım örümü törpülüyor azizim… XXX Kurumuş bir bir tutunduğumuz dallar Dağımıza boyundan büyük karlar yağmış Baharlar kış olmuş,kışlar zemheri ayazı Bilirsin soğuğa fazla dayanamam azizim Hadi öldür beni silinsin bu karayazı! XXX Artık konmuyordur pencerene çalıkuşu Rüzgar da getirmez oldu kokunu uzaklardan Sen demir almışsın bu köhne limandan Bense biçare el salladım ardından Rıhtımda buruk bir sevda can veriyor azizim! XXX Beni hayallerimin tükendiği yere as Bilirsin ben konuşmayı bilmem azizim Şiirlerim sustuğu an tetiğe bas! Artık anlamsız bir hayatta,bitmez bu yas Bu beden bu ruha dar Azizim hoşça kal… Serap KADIOĞLU