|
|
Konu Araçları |
ahmet, beyoğlu, bilgileri, emin, ilköğretim, istanbul, okulu, yalman |
Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Bilgileri Beyoğlu İstanbul |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Bilgileri Beyoğlu İstanbulAhmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Emin Yalmanl İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu İletişim Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu İstanbul Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYOĞLU Adı: AHMET EMİN YALMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahriye Cad No:84 Kasimpaşa /Beyoğlu istanbul Telefon Numarası: 2122389862 Faks Numarası: 2122507747 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Cevap : Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Bilgileri Beyoğlu İstanbul |
11-28-2013 | #2 |
semiha darıcı
|
Cevap : Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Bilgileri Beyoğlu İstanbulbu okulda memur olarak görev yaptımbeyoğlunda güzel bir okul olarak hiç bir özelliğini kaybetmemişşimdiki görev yerim kağıthane cemil meriç ilkokuludur |
Cevap : Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Bilgileri Beyoğlu İstanbul |
11-28-2013 | #3 |
semiha darıcı
|
Cevap : Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu Bilgileri Beyoğlu İstanbulokul personeline saygılarımı sunarım |
|