|
|
Konu Araçları |
bilgileri, eminönü, ilköğretim, istanbul, kut, okulu, tevfik |
Tevfik Kut İlköğretim Okulu Bilgileri Eminönü İstanbul |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tevfik Kut İlköğretim Okulu Bilgileri Eminönü İstanbulTevfık Kut İlköğretim Okulu Hakkında - Tevfık Kut İlköğretim Okulu Tanıtım - Tevfık Kut İlköğretim Okulu Resimleri - Tevfık Kut İlköğretim Okulu İletişim Tevfık Kut İlköğretim Okulu İstanbul Eminönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tevfık Kut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tevfık Kut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tevfık Kut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tevfık Kut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / EMİNÖNÜ Adı: TEVFIK KUT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARAÇİSHAK MAHİBRAHİMPAŞA YOKUŞU NO:7 KUMKAPI-EMİNÖNÜ/İST Telefon Numarası: 2125172576 Faks Numarası: 2125186918 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
Cevap : Tevfik Kut İlköğretim Okulu Bilgileri Eminönü İstanbul |
08-20-2013 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Tevfik Kut İlköğretim Okulu Bilgileri Eminönü İstanbulbu okul benim hayatımmmm |
|