Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ? |
12-01-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?Türkiye bu kızı konuşuyor Dün akşam Beyaz Show'da bir video yayınlandı Küçük Elif, 'Atatürk öldü' diye hüngür hüngür ağlıyordu Minik Elif'in ağlaması milyonları duygulandırdı İşte Elif'in yürekleri dağlayan ağlayışı Öğretmeninden Atatürk'ün öldüğünü öğrenen minik Elif'in ağlayışı yürekleri dağladı Ölümüne ne kadar üzüldüğü gözlerinden akan yaşlardan belli olan bu minik kız 10 Kasım'da öğretmeninin "Atatürk 70 yıl önce öldü" sözleriyle sınıfça ağladıklarını gözyaşları içinde anlatıyor Anne ve babası her ne kadar 'Atatürk ölmedi Yüreğimizde yaşıyor' dese de Elif yine de 'Ama o ölmüş' diye gözyaşlarına boğuluyor |
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ? |
12-25-2008 | #2 |
v_o_k_o_
|
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?boyle gencler gordukden sonra turkıyenın gelecegınden korkmuyorum
01-06-2009 | #3 |
|
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?Bence Türkiye'nin geleceği hiçte aydınlık değil bugünde ampülle aydınlatmaya çalışıyorlar ya elektriğede zam geldi yarın kesilince görücem ben ampül sevdalılarını :))) |
04-09-2009 | #4 | |
Verus_TR
|
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?Alıntı:
|
|
06-10-2009 | #5 |
reyf
|
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?çocuk amma içerlemiş olayı sindiremiyor içine:)
06-10-2009 | #6 |
|
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?Atatürk artık kesinlikle öldüGençler arasında Atatürkü bilmeyip polat alemdara tapanlar varNe diyimSelam olsun size F tipi örgütlenmeBu sefer başardınızTebrik ederimSadece şunu söylemek istiyorum; Türkiye Cumhuriyeti her yönüyle bitmiştir |
05-02-2013 | #7 |
|
Cevap : Türkiye Bu Kızı Konuşuyor - Atatürk Öldü Biliyor Musun ?Gerçekten kötü bir durum, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonu böyle giderse çok kötü olacak |
|