Testere Film Müziği |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Testere Film MüziğiYener -Doa - Destere Aralık 23rd, 2008 | Ekleyen: admin Kritik benim kritiği ben bellerim Delirtmeyin beni alayınızı keserim Eserim rüzgardan daha sert Gavurlar namert ben hepsinden mert Benim kafa üçün birine dokuz sekiz ekler Kafam eser testere bileyd ebekler Kimi zaman bekler kafa dağınık Algılar kapalı psikopat alışık Sorunun ne haydi söyle tüm buralar arızaya bağlandı Planınız ne haydi söyle hergeçen gün kayıplar çoğaldı Çığlık kıyamet alevde yan testeren tutsun artık pas Hep kış hep kış hani nerde yaz Umursamaz ruhun iflah olmaz Ya kör yada bileyli testere Meraklanın millet anlaşılmaz seslere İki kızan kapatılıp tutulur testere Bizide nezaman keser acep testere Sen yokken oynardık kapı gıcırtısına Şimdilerde uyuz olduk kapı gıcırtısına Çalı hışırtısınada üçbuçuk atarız Komutan olmasa o biçim tufadayız Hem tv hem radyo açık Testerede ne manyak harbi kaçık Derdin nedir senin niye geldin testere Yalan olduk kimsin sen testere Yılışık şıllık misali yürüme Keserim yolunu akan sellerle Bilirsin burası trakya akıllı ol Heryerde kafatası raconum bol bol Sol sol sağ sağ üjün beji He he heyt psikopat leşi Eşi görülmemiş hatırı yok Burada mahkeme var ama af yok yok Üj bej üj beş rakam beş Kimisi kahpe kimisi kalleş |
|