Dj Suskun-Duygusalım |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Suskun-Duygusalım[rap 1] Aşkım dinle Bu ses yürekten gelir Sen ürkme dileklerim uzaklarda Lakin hep Bu sol yanımda bir odakda Oo eskileri idamınla infaz ettim hepsi toprakta Şimdi tek bir gülüm var içimde solmaz asla Benim ömrüm ellerinde kalbim kefil ben vekilim Bir dileğim var tek Bi sensin Ömrüm sana giden oo yolda geçse Bıkmam usanmam sevinçle yürür gelirim yine Mezarım orda olsun senin attığın toprakla dolsun Ben yaşarım orda bana oo toprak yorgan olsun BN duygusal değilim ama benimde bir duygum var Benimde hayatımda ilkbahar var solmayan bir çicek yaşar [nakarat] İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken Cenneti gördüm ben yaşarken Yüzümü güldüren meleksin Ve sen Aklımda sen kalbimde sen İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken Cenneti gördüm ben yaşarken Yüzümü güldüren meleksin Ve sen Aklımda sen kalbimde sen [rap 2] 19 temmuz o8 kalbim misali bir deniz Denize daldı söz yapar Bi giz kaçardı iblis Gözlerine baktığımda hissettiklerim Şu bebeğim 22 yıldır görmedim ben böyle yüreği saf deniz Yanında günler geçer sudur akıp gidiyor Bi hızla 2 gün görmesem tutamaz muhafızda Huzuru buldum ben huzursuzluk yoktu huzurunda Aşkım deyişin yeter ben ölüme giderim arzuyla İçimi bir sarkıyla dökemem anlatamam seni Kelimeler yetersiz kalır Bu aşkın tarifi yok Ki Kötü alışkanlıklarımdan vazgeçtim artık bitti Hiç bir zaman tatmamışım Ki Ne aşkı Ne sevgiyi [nakarat] İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken Cenneti gördüm ben yaşarken Yüzümü güldüren meleksin Ve sen Aklımda sen kalbimde sen İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken Cenneti gördüm ben yaşarken Yüzümü güldüren meleksin Ve sen Aklımda sen kalbimde sen İçimdeki kötüyü üstünüze kusarken Cenneti gördüm ben yaşarken Yüzümü güldüren meleksin Ve sen Aklımda sen kalbimde sen |
|