Hergele &Amp; Aytan - Bursa Islanıyor |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hergele &Amp; Aytan - Bursa IslanıyorYok yok Anladım ki sensiz yapamıyorum Kendi Kendime kaybetmişim Kahretsin gururuma aldanmışım Ne olursun anla beni benden alma seni Sensiz olamam Yokluğun inan ki beni çok yıkıyor Gözlerim hergün yollarını gözlüyor Göz yaşım akıyor Bursa ıslanıyor Yağmur sanıp aşıklar el ele geziyor Hadi söyleyin bana sevgilim nerde Unutmuş olamaz çekip gitsede İsyanım sadece benim kadere Ağlıyor gözlerim bak yine rapte Neydi sebebi neydi beni terk edişi Aklıma gelmezdi bu aşkı bitirişi Çaresizim güneşimi kaybettim Gecelerdir artık benim tek sevgilim Havada soğuk inan ellerim titriyor Yine kapındayım gözlerim seni arıyor Belki bir umut seni görebilirim Şu Kanayan kalbime merhem sürerim Saatte geç oldu artık ben gideyim Yine göremedim seni kahretsin Çok düşündüm seni kalbin titresin Son bi kez göreyim Aşkım Nerdesin Geçen günler zaten hepsi bir çile Hadi söyleyin bana sevgilim nerde Unutmuş olamaz çekip gitsede İsyanım sadece benim kadere Aglıyor gözlerim bak yine bu gece Geçen günler zaten hepsi bir çile Sen gidince hayat oldu işkence Sen düşürdün beni dilden dillere Ayyaşın tekiyim hadi bak bu esere Zor olmamalı bana geri dönmen Saçlarımı okşayıp aşkımsın demen Son bir şans verip tamam herqelem desen İnan ki ben zordayım qamzem Yokluğun inan ki beni çok yıkıyor Gözlerim hergün yollarını gözlüyor Göz yaşım akıyor bursa ıslanıyor Yağmur sanıp aşıklar el ele geziyor İçtiğim sigaraya ismini yazdım İçime çekince seni çekerim sandım Yanıldım aşkım duy sesimi Allah'ım Bana Onu Geri Ver Sana Yalvarırım Zor olmamalı bana geri dönmen Saçlarımı okşayıp aşkımsın demen Son bir şans veripte beni affetsen Yanıma gelsen zor dayım qamzem |
|