![]() |
Etkin - Her Şeyimsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkin - Her ŞeyimsinYine Yagmur Yagiyor, GözLerim hep yoLunda ![]() Yine Yagmur Yagiyor, GözLerim hep yoLunda ![]() GeLirsin diye bekLer, Su kirik kaLbim Seni ![]() Neden gittin SevgiLim ![]() Ben Sensiz ne yaparim, kimi sever yanarim ![]() Sen benim herseyimsin ![]() GeLirsin diye bekLer, Su kirik kaLbim Seni ![]() Neden gittin SevgiLim ![]() Ben Sensiz ne yaparim, kimi sever yanarim ![]() Sen benim herseyimsin Sen Benim Baharimsin, Sen benim yazim kisim ![]() Sen benim Herseyimsin ![]() KaranLigim Günesim, Yokdur dünyada esin ![]() Sen benim KaderimSin ![]() Sen Benim Baharimsin, Sen benim yazim kisim ![]() Sen benim Herseyimsin ![]() KaranLigim Günesim, Yokdur dünyada esin ![]() Sen benim KaderimSin ![]() Terkedip gittin beni, Ona yanar agLarim ![]() Terkedip gittin beni, Ona yanar agLarim ![]() Cok Sevmistim Ben Seni, anLamadin BirtürLü ![]() Sana oLan sevgimi ![]() Ben Sensiz Yasayamam, buraLarda duramam ![]() aLinyazimsin benim ![]() Cok Sevmistim Ben Seni, anLamadin BirtürLü ![]() Sana oLan sevgimi ![]() Ben Sensiz Yasayamam, buraLarda duramam ![]() aLinyazimsin benim ![]() Sen Benim Baharimsin, Sen benim yazim kisim ![]() Sen benim Herseyimsin ![]() KaranLigim Günesim, Yokdur dünyada esin ![]() Sen benim KaderimSin ![]() Sen Benim Baharimsin, Sen benim yazim kisim ![]() Sen benim Herseyimsin ![]() KaranLigim Günesim, Yokdur dünyada esin ![]() Sen benim KaderimSin ![]() |
![]() |
![]() |
|