Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünya, gençken, liderleri

Dünya Liderleri Gençken

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünya Liderleri Gençken

İster futbolcu ister hakim ister şarkıcı ister müzisyen kısacası mesleğiniz ne olursa olsun Hepimiz birer çocuktuk öyle değilmi : )

Adolf Hitler

"Daha önce de dediğim gibi, dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil, sözle meydana gelmiştir"

Barrack Obama
" Yes We Can " ( Yapabiliriz )

Fidel Castro
Yönetimin bir suçlu veya hırsız tarafından garanti altına alındığı bir cumhuriyette onurlu insanların öldürülmesi veya hapsedilmesi olağandır beni lanetleyin bunun hiçbir önemi olmayacak, çünkü tarih benim yanımda yer alacak

GeorgeWalkerBush
”Eğer işten çıkarıldıysanız yüzde 100 işsizsiniz demektir"

Jacques Chirac
’Avrupa Birliğine girmek istiyorsa, Türkiye’nin bu yönde hareket etmesi gerek’

Nelson Mandela
"Mücadele benim hayatımdır Hayatımın sonuna kadar siyahların bağımsızlığı için mücadele edeceğim"

Ronakl Reagan
"Siyasetin en eski ikinci meslek olduğu iddia edilir Şunu fark ettim ki ilk mesleğe çok yakın bir benzerlik gösteriyor"

Saddam Huseyin
"İnsan milliyetini seçemediği gibi çocuklarını da kendisi seçemiyor İnsan kendi öz çocukları tarafından da darbe görebilir"

Stalin
"Eğer sermaye, Sovyetler Cumhuriyeti'ni dağıtmakta başarılı olursa ne olacak? Bütün kapitalist ve koloni ülkelerde karanlık bir karşı saldırı çağı başlayacak, işçi sınıfının ve ezilenlerin boğazlarına yapışılacak ve uluslararı komünizmin bütün cepheleri kaybedilecektir"

Tony Blair

Vladimir Putin

Winston Churchhill

YaserArafat

Ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu

Mustafa Kemal Atatürk

Onun için fazla söze gerek yok ama aklıma gelen ilk sözü
"Benim En Büyük Eserim Cumhuriyet'tir"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com