TBA 1032-9001 Etajer - Düğmesi Pirinç Üzeri Krom Kaplama , Swarovski Taşlı ( Crystal 001 ) |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
TBA 1032-9001 Etajer - Düğmesi Pirinç Üzeri Krom Kaplama , Swarovski Taşlı ( Crystal 001 )TBA 1032-9001 Etajer - Düğmesi Pirinç Üzeri Krom Kaplama , Swarovski Taşlı ( Crystal 001 ) [*]Ürün Pirinç üzeri Krom kaplamadır Düğmesi Pirinç üzeri Krom Kaplama, düğmenin üzerindeki kristal taşlar orjinal Swarovski''dir Montaj sistemi düğmenin dilediğiniz zaman kolayca çıkartılıp geri takılabileceği şekilde tasarlanmıştır Böylece ileride sadece düğme değişikliği yaparak banyonuza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz Ürün tescilli ve patentlidir Tüm parçaların ömür boyu paslanmama garantisi vardır Ürünün kutusunda 4 adet plastik dübel ve 4 Adet paslanmaz çelik (inox) vidadan oluşan duvar montaj malzemeleri bulunmaktadır Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 07092012 79,14 TL |
Cevap : TBA 1032-9001 Etajer - Düğmesi Pirinç Üzeri Krom Kaplama , Swarovski Taşlı ( Crystal 001 ) |
11-19-2012 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : TBA 1032-9001 Etajer - Düğmesi Pirinç Üzeri Krom Kaplama , Swarovski Taşlı ( Crystal 001 )Ben TBA Ürünlerini hepsiburadacom da gördüğümde googleda araştırdım firma süper her bütçeye uygun şık ürünlere sahip üstelik hem üretici hem toptancıymış bu yüzden de hepsiburadacom dan alıp kazık yemektense TBA'nın kendi online satış yaptığı wwwebanyomutfakcom dan alışveriş yapılması taraftarıyım üstelik o kadar ilgililer ki başka online satış yapan sitelere benzemiyor hepsiburadacom gibi yerlerde ürün satın aldığında hızlı gönderi densede 1 haftadan önce gelmiyor ama bu firma anında kargoya veriyorlar, iade etmek istediğin de ise anında hesapına paranı iade ediyorlar yada ürün sorunlu geldiyse anında karşılıksız 2 gün içinde yenisini göderiyorlar takdir ettim TBA ve personelini ve böyle devam etsinler |
|