Sertab Erener Ey Şûh-İ Sertab 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriği |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sertab Erener Ey Şûh-İ Sertab 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriğiTürk Pop Müziği'nin en özel seslerinden Sertab Erener, uzun süredir beklenen Türk Sanat Müziği albümü ile 12 Nisan'da müzik marketlerdeki yerini alıyor GNL Entertainment etiketiyle sunulacak ve toplam 15 eserin yer aldığı "Ey Şûh-i Sertab" isimli albümde Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Şimdi Uzaklardasın, Fikrimin İnce Gülü, Çile Bülbülüm, Kimseye Etmem Şikâyet ve Dönûlmez Akşamın Ufkundayım gibi toplam 15 unutulmaz eser Sertab Erener'in muhteşem yorumuyla yeniden hayat buluyor Akşam oldu Hüzünlendim Ben Yine Şimdi Uzaklardasın Dertliyim Rûhuma Hicrânımı (Üzgünüm Leyla) Fikrimin İnce Gülü Niçin Baktın Bana Öyle Çile Bülbülüm Biz Heybeli'de Her Gece Ada Sahillerinde Darıldın mı Gülüm Bana Kimseye Etmem Şikâyet Bir İhtimal Daha Var Dök Zülfünü Meydâne Gel Kırmızı Gülün Alı Var Dönûlmez Akşamın Ufkundayım (Rindlerin Akşamı) Ey Şûh-i Sertab Ey Dürr-i Nâyâb |
Sertab Erener Ey Şûh-İ Sertab 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriği |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sertab Erener Ey Şûh-İ Sertab 2012 Albüm Tanıtımı Ve İçeriğiSertab Erener - Ey Şûh-i Sertab 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler |
|