Yekta Hakan Polat - Sufi Turkey 1 &Amp; 2 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yekta Hakan Polat - Sufi Turkey 1 &Amp; 2 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler01Yekta Hakan Polat - Hak Yarattı Alemi (Muhayyerkürdi) 02Yekta Hakan Polat - Milk-i Bekadan Gelmişem (Gerdaniye) 03Yekta Hakan Polat - Neyzen (Hicaz) 04Yekta Hakan Polat - Geldin Geri Gidersin (Acemaşiran) 05Yekta Hakan Polat - Taştı Rahmet Deryası (Müstear) 06Yekta Hakan Polat - Gafil Ne İçin Usanmıyorsun (Nihavend) 07Yekta Hakan Polat - Hak Şerleri Hayreyler (Segah) 08Yekta Hakan Polat - Hak Neylerse Güzel Eyler (Saba) 09Yekta Hakan Polat - Doğdu Ol Sadri Risalet (Rast) 10Yekta Hakan Polat - Mülk-i Cihan Sultanı (Hicaz) 11Yekta Hakan Polat - Affet Bizi Ya Gaffar (Hicaz) 12Yekta Hakan Polat - Taşub Canbahri Atdi Taşra Beni (Nihavent) 13Yekta Hakan Polat - İlahi Cümle Sensin (Bestenigar) 01 Mestan-i Aşkım Ben Ayamadım (Nikriz) 02 Allah Allah (Nihavent) 03 Gelin Gidelim Allah Yoluna (Hicaz) 04 Aldanma Dünya Malına (Acem) 05 Canı Candır Hazreti Ahmed Muhammed Musta 06 Gel Gönül Dost Eline Gidelim (Acemaşiran) 07 Ey Rahmeti Bol Padişah (Hicaz) 08 Ey Enbiyalar Serveri (Segah) 09 Gaflet İle Hakkı Buldum Diyenler (Segah) 10 Arz-ı Hal İçin Sultana Geldim (Acemaşiran) 11 Ben Yürürüm Yane Yane (Bestenigar) 12 Şebpi Ruşebper (Hicaz) |
|