Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, albümü, anladım, aşk, faruk, tek, yön

Faruk K 2008 Albümü Aşk Tek Yön - Anladım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Azar Azar”, “Honki Ponki”, “Enerji” şarkıları ile tanınan üç albüm yapıp, 100′ün üzerinde söz ve bestesi ile birçok sanatçıya şarkı veren Faruk K yeni albümü “Aşk Tek Yön / Anladım”ı çıkartıyor Bu albüm Faruk K’ın acısı, hüznü, aşkı, sevinçleri… Kısaca hayatın ta kendisi…Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü mezunu Faruk K’yı ilk Yonca Evcimik ile dans ederken tanıdık Ardından Yonca Evcimik’ in prodüktörlüğünü yaptığı “Bir Kaç İyi Adam” grubunun bir üyesi olarak müzik hayatına geçiş yapan Faruk Kşimdiye kadar üç albüm yaptı ve 100′ün üzerinde söz ve bestesi ile birçok ünlü isme verdi Uzun sessizliğini “Aşk Tek Yön-Anladım” ismini verdiği albümü ile bozmaya hazırlanan Faruk K müzik dünyasında yaşanan romantik açlığı dolduracağını söylüyor
Bu albümü hazırlarken, “Araştırmam, araştırırken yanılmam, yanılırken paylaşmam sonucu ortaya çıktı” diyen Faruk K “Aşkın gücüne inananlardanım ama aşkın masumiyetine inanmayanlardanımGünümüz olaylarına dahil olduğum her koşul da anladım ki, duygulardan çok matematik, renklerden çok şekil ve çizgilerle dolu Artık aşkların dönemsel ve anlık zevklerden oluştuğunu iddia edenlerdenim Artık kimse kimse için ağlamıyor, kimse kimse için dağları denizleri aşmıyor, o zaman kim kimi kandırıyor, anladım kendi kendimizi” diyerek albümde tıpkı bizi, hayatı yansıttığını söylüyor
Erol Temizel’in müziklerini yaptığı albümdeki tüm şarkılar her zaman olduğu gibi Faruk K’ya ait Bu albüm de tüm bilgi birikimini ortaya koyduğunu söyleyen Faruk K “Bu albümüm de birçok şeyi değiştirmeye karar verdim Şimdiye kadar birçok nedenden ötürü kimse benim kültürümle, birikimlerimle ve yeteneklerimle ilgilenmedi, sabah yada çocuk programlarında, zıplayan, hoplayan biri olarak göründüm Bakış açımı değiştirerek önce 14 sene uzattığım saçlarımı kestirdim, müziğim gerçek melodiler ve tınıların duygularıma yansımasıdır Sözlerim ise, yaşadığım ve yaşanılan olaylardan çıkan fikirlerimdir Elektronik alt yapılara sahip olan albümüm de İtalyanca ve İngilizce olarak ta 2 şarkımı yer alıyor İki senedir İngilizce ve İtalyanca eğitimi alıyorum ve bunu da dinleyicilerle albümümde paylaşmak istedim Artık insanlar Serdar Ortaç’ın garez şarkısının üzerine başka sözlerle pişirilip önlerine konmasından, Mustafa Sandal’ın eskimiş Yunan ritm’leriyle zamanı kullanmalarından sıkıldığını düşünenlerdenim Kamyonetlerin arkasında yazılan sözlerin şarkılara dökülmesinin piyasaya da bitirdiğine inanıyorum Ve bu durumları yapan insanların korsan ve mp3′leri bahane gösterip başarısızlıklarını kamufle etmelerini de kınıyorum İyi müziğin, iyi insanın, çalışkanlığın dilencisi olmaz Ortalık dilenci kaynıyor Müzik piyasası dilencilerin elinde” diyerek kendisini çok farkı yere koyduğunu ve geliştirdiğini söylüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com