|
|
Konu Araçları |
2009, günlerin, hurşid, unutulmayan, yenigün, şarkıları |
Hurşid Yenigün Unutulmayan Günlerin Unutulmayan Şarkıları 2009 |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hurşid Yenigün Unutulmayan Günlerin Unutulmayan Şarkıları 2009Unutulmayan Günlerin Unutulmayan Şarkıları album SANATÇI ADI: Hurşid Yenigün ALBÜM ADI: Azize ALBÜM YILI: 2009 COVER: ALBÜMDEKİ PARÇALAR: 1 Karanfil Oylum Oylum (Söz & Beste: Anonim) Tel Tel Taradım Zülfünü (Söz & Beste: Sadettin Kaynak) Bilal Oğlan (Söz & Beste: Anonim) Pencerenin Perdesini (Söz & Beste: Muhlis Sabahattin Ezgi) 2 Ah Ege Ah (Söz & Beste: Hurşid Yenigün) 3 Çiftetelli Türkiko (Söz & Beste: Anonim) 4 Dayler Dayler Viran Dayler (Söz & Beste: Anonim) Kırmızı Gülün Alı Var (Söz & Beste: Anonim) Fincanı Taştan Oyarlar (Söz & Beste: Anonim) Vardar Ovası (Söz & Beste: Anonim) 5 Ayva Çiçek Açmış (Söz & Beste: Anonim) Odasına Girdim Fincan Elinde (Söz & Beste: Anonim) Vay Sürmeli Sürmeli (Söz & Beste: Anonim) İstanbul'dan Üsküdar Yol Gider (Söz & Beste: Anonim) Cilveli Naciye (Söz & Beste: Anonim) 6 Leyla (Söz & Beste: Hurşid Yenigün) 7 Darıldın Mı Gülüm Bana (Söz & Beste: Anonim) Beyoğlunda Gezersin (Söz & Beste: Anonim) Yangın Var (Söz & Beste: Anonim) Fındık Kurdu (Söz & Beste: Anonim) Düriyemin Gügümleri Kalayları (Söz & Beste: Anonim) 8 Şeker Oğlan (Söz & Beste: Anonim) 9 Muallim (Söz & Beste: Anonim) Su Gelir Güldür Güldür (Söz & Beste: Anonim) Karanfil Deste Gider (Söz & Beste: Anonim) 10 Gırgıriye (Söz & Beste: Hurşid Yenigün) |
|