Ulaş Özdemir &Amp; Erdem Doğan - Benim Ve Roz’Un Sonbaharı Film Müziği 2009 |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulaş Özdemir &Amp; Erdem Doğan - Benim Ve Roz’Un Sonbaharı Film Müziği 2009Ulaş Özdemir & Erdem Doğan - Benim ve Roz’un Sonbaharı Film Müziği 2009 Albüm Hakkında: Handan Öztürk’ün yönettiği, Serkan Altunorak, Öznur Kula, Murat Batgi, Serra Yılmaz, Zerrin Abraş gibi oyuncuların oynadığı, müzikleri Ulaş Özdemir ve Erdem Doğan tarafından hazırlanan, “Benim ve Roz’un Sonbaharı” filminin müzikleri Kalan Müzik tarafından yayınlandı Hasankeyf’ta çekilen filmin müzikleri, filmin çekildiği mekanın kendine has müzikal dokusunun yanı sıra, geniş bir coğrafyaya uzanan atmosferiyle “yenik” insanların hüznünü yansıtıyor… Yaklaşık iki yılda Batman, Hasankeyf ve Diyarbakır'da çekilen filmin konusu: Antik bir kasaba, yapılacak baraj nedeniyle sular altında kalacak ve dünyada eşi benzeri görülmeyen bu zengin kültür de yok olacaktır Bunu engellemek için tüm güçlerini seferber ederek mücadele eden sivil hareket ne yazık ki yenilgiye uğrar Bu hareketin başını gazeteci Metin çeker Eski bir tipo makineyle çıkarttığı yerel gazetesiyle baraj yapımından rant bekleyen çıkar çevrelerine karşı mücadele eder Metin’de simgeleşen bu mücadelenin hedefi barajın rantını yiyen Müteahhit Sofu’dur Parça Listesi:[*]Lal - 1[*]Roz[*]Yiten Metanet[*]Lal - 2[*]Takip[*]Metin[*]Rozan[*]Kayıp[*]Ceset[*]Giderken[*]Terk-i Diyar[*]Göç[*]Lal - Final |
|