Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulaşmasıyla, hamile, kalır, mıyım, sperm, üstüme

Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sevgılımle kendımızı tatmın etmek ıcın kıyafetlerımızın uzerımızdeyken cınsel organlarımızı bırbırımıze degdırıoduk ve o sırada sevgılım bosaldı ama ustumuze gelmedı yanı benm ustume gelmedı yalnız hava cok sıcak oldugu ıcın terlemstık ama o terı sperm zannettık sızce ustumde bulunan etektekı ıslaklaklktan hamıle kalabılırmym eger bu ısalklık sevgılımın spermlerıyse
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir kadının hamile kalabilmesi için ; penisin vajina içine girmesi ve boşalma sonucu çıkan sağlıklı spermlerin vajina içerisinden rahim derinliklerine giderek yumurtayı döllemesi gerekir
sürtünme ile hamilelik olmaz zaten yaptırdığınız test negatif çıkmıştır
kız arkadaşınızın adetinin gecikmesinin nedeni ; hamilelik değil , jinekolojik bir rahatsızlığından ileri gelmektedir
bizzat bir kadın doğum uzmanına muayene olmak suretiyle adet düzensizliğine neden olan hastalığının tespit edilerek , gerekli tedaviyi yaptırması gerekir
geçmiş olsun

Sürtünme ile hamile kalınır mı?

Hamile kalmaktan korkuyorum ne yapmalıyım?

Sürtünmeyle kızlık zarı bozulur mu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

bırazcık daha cabılırmsnz konuyu yanı etege bulasan spermden hamıle kalabırmyım altımda ıc camasırı oldugu halde yanı bu mumkuınmu bu kadarı olabılr mı yane
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Bakınız nediyor

Bir kadının hamile kalabilmesi için ; penisin vajina içine girmesi ve boşalma sonucu çıkan sağlıklı spermlerin vajina içerisinden rahim derinliklerine giderek yumurtayı döllemesi gerekir

Yani hamile kalmazsın o şekilde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

sevgilim üstüme uzandı amaüstümüzde pantolonlarımız vardı ilişkiye girmedik ikimizde acı çekmedik kan veya su gelmedi ama adetim gecikti acaba hamilemiyim kızlıkzarım bozulmuşmudur üstüme boşalma ne dmek bilmiyorum ama birbirimizin üstünde birazgevşedik sevişmek istedik ama yapmadık ltf cvp hamilemiyim acaba adetim gecikiyor sancım var ama det görmüyorum aciil cvp
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

vajinanın üstüne kondom yırtılmasıyla yanlışlıkla gelen sperm sonrası hamile kalan varmı aranızda arkadaslar lütfen cvb yazın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com