|
|
Konu Araçları |
bulaşmasıyla, hamile, kalır, mıyım, sperm, üstüme |
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım? |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?sevgılımle kendımızı tatmın etmek ıcın kıyafetlerımızın uzerımızdeyken cınsel organlarımızı bırbırımıze degdırıoduk ve o sırada sevgılım bosaldı ama ustumuze gelmedı yanı benm ustume gelmedı yalnız hava cok sıcak oldugu ıcın terlemstık ama o terı sperm zannettık sızce ustumde bulunan etektekı ıslaklaklktan hamıle kalabılırmym eger bu ısalklık sevgılımın spermlerıyse |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?Bir kadının hamile kalabilmesi için ; penisin vajina içine girmesi ve boşalma sonucu çıkan sağlıklı spermlerin vajina içerisinden rahim derinliklerine giderek yumurtayı döllemesi gerekir sürtünme ile hamilelik olmaz zaten yaptırdığınız test negatif çıkmıştır kız arkadaşınızın adetinin gecikmesinin nedeni ; hamilelik değil , jinekolojik bir rahatsızlığından ileri gelmektedir bizzat bir kadın doğum uzmanına muayene olmak suretiyle adet düzensizliğine neden olan hastalığının tespit edilerek , gerekli tedaviyi yaptırması gerekir geçmiş olsun Sürtünme ile hamile kalınır mı? Hamile kalmaktan korkuyorum ne yapmalıyım? Sürtünmeyle kızlık zarı bozulur mu? |
11-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?bırazcık daha cabılırmsnz konuyu yanı etege bulasan spermden hamıle kalabırmyım altımda ıc camasırı oldugu halde yanı bu mumkuınmu bu kadarı olabılr mı yane |
11-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?Bakınız nediyor Bir kadının hamile kalabilmesi için ; penisin vajina içine girmesi ve boşalma sonucu çıkan sağlıklı spermlerin vajina içerisinden rahim derinliklerine giderek yumurtayı döllemesi gerekir Yani hamile kalmazsın o şekilde |
11-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?sevgilim üstüme uzandı amaüstümüzde pantolonlarımız vardı ilişkiye girmedik ikimizde acı çekmedik kan veya su gelmedi ama adetim gecikti acaba hamilemiyim kızlıkzarım bozulmuşmudur üstüme boşalma ne dmek bilmiyorum ama birbirimizin üstünde birazgevşedik sevişmek istedik ama yapmadık ltf cvp hamilemiyim acaba adetim gecikiyor sancım var ama det görmüyorum aciil cvp |
11-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üstüme Sperm Bulaşmasıyla Hamile Kalır Mıyım?vajinanın üstüne kondom yırtılmasıyla yanlışlıkla gelen sperm sonrası hamile kalan varmı aranızda arkadaslar lütfen cvb yazın |
|