Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkisi, hayatımıza, insanlara, yardımın

İnsanlara Yardımın Hayatımıza Etkisi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnsanlara Yardımın Hayatımıza Etkisi

İnsanlara yardımın hayatımıza etkisi

Hasta bir arkadaşınız için koşarak eczaneye gidip ilaç almak ya da sizin için önemli olan birine duygusal destek vermek; daha uzun ve sağlıklı yaşamanıza katkı sağlayabilir

GÖNÜLLÜ OLUN
Bu tür cömertlikler, kalbinizin atması için hayati bir önem taşır Sağlıklı bir ruh durumu, bağışıklık sisteminizi ve damarlarınızı genç tutar Uzun yıllar evli kalan çiftler üzerinde yapılan araştırmalar da bunu kanıtlıyor Kendilerini eşlerine adayan ve onlara duygusal destek sağlayan kişilerin, diğerlerine oranla daha uzun yaşadığı saptandı! Eğer kendinize bir yaşam amacı yaratmak istiyorsanız; bir kütüphane, hastane, aşevi veya hayvan kurtarma grubunda gönüllü olabilirsiniz Peki işe neden kendi evinizden başlamayasınız? Yardıma ihtiyaçları olmasa bile arkadaşlarınıza da yardım elinizi uzatın Ya da eşinizi yürüyüşe yollayın, o gezerken siz evde akşam yemeğini hazırlayın Her ikinizin de daha sağlıklı olacağını göreceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com