Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelişimi, kitabının, kişilik, zihin, özeti

Zihin Ve Kişilik Gelişimi Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zihin Ve Kişilik Gelişimi Kitabının Özeti

Zihin ve Kişilik Gelişimi

Başarılı eylemler gerçekleştirebilmek için hiçbir şey kararlı bir zihin ve tükenmeyen bir enerjinin birleşiminden daha kullanışlı olamaz - Henri Frederic Amiel

Kişiliği sağlam, zihni temiz ve duru olan insanlar problemsiz, vesvesesiz, stresten uzak, sorunsuz bir hayat sürerler Kendilerine güvenleri tam olur, kendileriyle ve toplumla barışık olurlar Neşeli ve dışa dönüktürler Elbette ki böyle bir ruh hali, böyle bir karakter yapısı insan sağlığını yakından etkileyecektir Stresten, sıkıntıdan uzak bir insanın beden sağlığı da bundan etkilenecektir

İnsanın beyin sağlığını her yaşta koruması, ahlâk ve akıl olarak yüksek bir seviyeyi yakalaması, zenginlikten, kariyerden ve daha pek çok şeyden daha değerlidir Bu nedenle hayatta en çok isteyeceğiniz şey kendinizi geliştirmek olmalıdır Bu gerçeğin farkına 80 yaşında varacağınıza 15 yaşında varmanız sizin için büyük bir fırsat ve kazançtır

Elinizdeki kitap size bu konuda rehberlik edecektir

Yazar:Aylin Atmaca

Yayınevi:Profil Yayıncılık

Sayfa Sayısı:184

Etiket Fiyatı:9,00 YTL

Basım Tarihi:Ağustos 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com