|
|
Konu Araçları |
doğal, dumankaya’dan, güzellik, suna, sırları… |
Suna Dumankaya’Dan Doğal Güzellik Sırları… |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Suna Dumankaya’Dan Doğal Güzellik Sırları…Suna Dumankaya’dan doğal güzellik sırları… Suna Dumankaya doğal güzelliğin sırlarını açıklıyor Güneş lekelerine yoğurtlu reçete Soru: Yaz boyunca tatil yaptım ve güneşlendim Cildimde özellikle de dekolte bölgemde güneş lekeleri oluştu Bu lekelerin yok olmasını sağlayacak bir formülünüz var mı? Perihan N/İzmir Cevap: 1 adet patatesi rendeleyin Suyunu çıkardıktan sonra 1 çorba kaşığı yulaf unu, 1 çay ka şığı kabartma tozu ve 1 tatlı kaşığı süzme yoğurtla karıştırın Bu karışımı cildinize yayın Cildiniz emdikçe yeniden sürün 30 dakikalık uygulamadan sonra ovarak çıkarın ve cildinizi yıkayın Güneşin cildinizde oluşturduğu lekelerden kurtulmak için bu etkili formülü haftada 1 kez uygulamanızı tavsiye ederim Tırnaklarınıza badem yağıyla bakım yapın Soru: El tırnaklarımda batıklar var Bunlardan kurtulmak için ne yapmamı tavsiye edersiniz? Mine Y/Adana Cevap: 1 taslık suyun içine 1 adet E vitamini ampulü, 1 adet D vitamini ampulü ve 1 tatlı kaşığı badem yağı katın Tırnaklarınızı, her gün 15 dakika boyunca bu suyun içinde bekletin Sorununuz çok kısa zamanda çözülecektir Limonla enerji depolayın Soru: Son günlerde çok yoğun bir tempoda çalışıyorum Yorgun düştüğüm, enerjimin tükendiğini hissettiğim zamanlar oluyor Böyle zamanlarda enerjimin yükselmesini sağlamak için ne yapmamı önerirsiniz? Pelin Ç/Ankara Cevap: Size bir masaj yağı tarifi vereceğim 500 gram organik çiçek yağının içine 1 limonu sıkın ve kabuğunu atın Bu karışıma 4 dal nane ve sevdiğiniz taze bir çiçekten de katın Ben mari usulü yaklaşık 30 dakika kaynatın Ocakta 1 gece beklettikten sonra masaj yağınız kullanıma hazır hale gelecektir Bu yağla cildinize masaj yaparak enerji toplayabilirsiniz Hazırlayan: Suna Dumankaya |
|