Bobbi Brown'dan Güzellik Tavsiyesi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bobbi Brown'dan Güzellik TavsiyesiBobbi Brown'dan Güzellik Tavsiyesi Ünlülerin makyaj markası Bobbi Brown'un kurucusu Bobbi Brown, güzelliğe bakışını, kişisel bakımını, vazgeçemediği ürünleri anlatıyor Madonna ve daha pek çok ünlünün kullandığı kozmetik markası Bobbi Brown, nude makyajın öncüsü Doğada olan tüm renk tonlarını koleksiyonlarına yansıtan markanın sahibi Bobbi Brown, kendisi hakkında merak edilenleri Oprah'a açıklamış Bu kadar büyük bir markanın sahibi olarak, acaba kendisi güzelliği için neler yapıyor ve yaptı? Şimdiye kadar uyguladığınız en iyi güzellik bakımı hangisi? "Lazer epilasyon Bu harika bir şey Üst dudak ve çeneme yıllar önce yaptırmıştım Ağdayı ve cımbızı unutun, kadınlar için tüyleri yok etmenin en etkili yolu lazer epilasyon kesinlikle Üstelik çok da uzun sürmüyor bu tüylerden ebediyen kurtulmak En iyi eyeliner rengi hangisidir? Espresso Siyaha yakın ama siyah kadar koyu olmayan, çok güzel bir kahverengi Hem kahverengi, mavi-yeşil gözleri daha canlı gösterir Kahverengi gözlere doğallık verir Bu renk eyeliner'e mutlaka siyah maskara sürülmelidir Kapatıcı uygularken en önemli püf noktası nedir? Koyu göz halkalarını saklamanın en iyi yolu kapatıcıdır Ama kapatıcıyı hiçbir zaman parmağınızla yayarak sürmeyin, ovalamayın Kirpik çizgisine ve gözlerin iç köşelerine kadar fırça yardımıyla sürün Her gün makyaj yapın ya da yapmayın, ama kapatıcı sürün mutlaka Kapatıcı, makyaj için mükemmel bir baz, tek başınayken de harika bir aydınlatıcıdır Saçlarınızı boyuyor musunuz? Her iki hafta bir Saçlarım tamamen beyazdır ve o yüzden sık boyatma gereği duyuyorum Yaptığınız tüm ürünlerin içinde hangisi olmadan yaşayamazsınız? My Extra Repair Moisturizing Balm Cildimi 10 yaş gençleştiriyor Ben çok kuru bir cilde sahibim ve bu krem cildimi hemen dolgunlaştırıyor ve tazelenmiş görünmesini sağlıyor Makyaj yapmama bile gerek kalmıyor Botoks hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırdım Ama asla tekrar yaptırmam Doğallığımı kaybettirdi Alnımdaki çizgileri aldı ama yüzümün geri kalanı ile uyuşmadı bu sefer Annenizin güzellik hakkındaki en iyi tavsiyesini hatırlıyor musunuz? "Nasıl hissettiğin, nasıl göründüğünden daha önemlidir" Gerçekten de kendini iyi hissedince zaten daha güzel görünüyorsun Güzellik, ruh haliyle doğrudan orantılı |
|