Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, kızartma, tarifi, tatlısı

Kızartma Kabak Tatlısı Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızartma Kabak Tatlısı Tarifi



Kızartma kabak tatlısı tarifi

Helvacıkabağından el büyüklüğünde ve 2 bıçak sırtı kalınlığında dilimler kesiniz, elenmiş has una bulayınız Tavada kızgın tereyağıyla kızartınız İyice süzerek tepsiye ya da sahana bir sıra diziniz Üzerine elenmiş tozşeker, dövülmüş badem ve antepfıstığı döşeyiniz (Şekerle dövülmüş fındık ya da ceviz de olabilir) Tekrar bir sıra kabak koyunuz, üstüne yeteri kadar sıcak su gezdirip ateşe sürünüz Yumuşayınca şekerli su gezdirip tatlıyı çekinceye dek kaynatınız Soğutup servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.